Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 19.04.2023.

ISTINA – LJUBAVNIK
Primarna energija ovih karata na prvi pogled deluje odlično – srčanost, energija, aktivnost, ma sve puca od varnica. Ako je ljubav – gorećemo. Ako su dogovori i obaveze – ma zablistaćemo. Suštinski – bićemo nezaustavljivi i kada jednom krenemo – nećemo stati dok ne završimo to što smo otpočeli.
No. Baš zbog tolike količine snage i moći koju ove karte pokazuju – moguće je da će tu energiju biti teško kontrolisati i usmeravati. Ne treba zaboraviti da smo na korak od mladog Meseca i pomračenja Sunca (sutra u zoru) u znaku Ovna – pa je ono što nas očekuje serija naglih preokreta, dešavanja koja nas iznenađuju ili šokiraju, ali i potpuno čudnog, ponekad čak i dramatičnog ponašanja onih oko nas. Doduše, i mi ćemo pokazivati tendenciju da se u trenutku „zapalimo“, nagazimo gas do daske, osećaćemo talase nervoze koji mogu prouzrokovati da povučemo poteze bez razmišljanja, a sve obojeno snažnim emocijama koje ne umemo ili ne želimo da kontrolišemo.
Ovo su jake karte inicijative u koju ulažemo svu svoju snagu i srčanost – samo je pitanje da li je ta inicijativa konstruktivna….ili pak donosi svađe, rasprave, tenziju u međuljudskim relacijama bilo koje vrste.
Ovaj dan, ali i naredni – donose energiju koja je lako zapaljiva, a vatra kao vatra – može biti odličan sluga ali izuzetno loš gospodar. Pa se tako ovih dana mogu zapaliti vatre ljubavi i strasti, mogu se zapaliti vatre nezaustavljivosti u poslovima ili obavezama ili idejama koje imamo…..ali se mogu zapaliti i neprijatne vatre u porodičnim, emotivnim, poslovnim ili nekim drugim relacijama. Da ne pričamo da su takođe mogući kvarovi svakih vrsta, problemi u saobraćaju i naša sklonost da se u brzini i ishitrenosti povredimo.
Kad već pričamo o zdravlju – sem jake nervoze koja može biti prisutna, tu su i problemi sa glavoboljama i očnim pritiskom ali i jak udar na kardio vaskularni sistem, želudac i kičmu.
Kada su one pozitivne vatre u pitanju – slobodno navalite. No, ako osetite da vas preplavljuju negativne emocije i da ste na korak od toga da prasnete – pokušajte da se umirite šetnjom, boravkom u prirodi, vežbanjem ili fizičkim radom.
I naravno – budite dobro, srećno!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3