Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 23.05.2022

NADA – UDOVICA

Da vam kažem nešto – i da ste u najsavršenijem mogućem raspoloženju i da sve ide baš onako kako ste zamislili i namerili, nešto će danas verovatno da nažulja, da donese talas sete, brige, da na kratko oblak pređe preko neba i zakloni sunce.

Ukoliko je vama sve na mestu i po volji – možda ćete se osetiti tužno ili zabrinuto za nekog drugog ili ćete imati talas čudnog i mutnog raspoloženja bez ikakvog razloga. Kod nekih od vas ovo se može manifestovati i pospanošću, nemotivisanošću za rad, padom pritiska ili vrtoglavicama.

A šta će biti kod nas koji već imamo nešto što nam žulja mozak ili dušu? Pa, mi ćemo da klackamo. Da se energetski i što se raspoloženja tiče dižemo i spuštamo, u krug. Upašćemo u jednom trenutku u fazu zabrinutosti i nezadovoljstva….pa ćemo nakon toga da se dignemo, pokrenemo, obodrimo sebe. I tako – klac dole, klac gore – proći ćemo kroz ovaj dan.

Po kartama – evidentna je jaka ženska energija. Kada je to slučaj – onda se sve vrti oko sigurnosti (materijalne, emotivne, porodične, zdravstvene itd), oko osećanja i oko brižnosti. Karte ukazuju takođe na jako prisustvo prošlosti što može ići na više strana – ili smo u fazonu žala za prošlim vremenima u kojima smo se osećali sigurnije i bolje, ili su se neke osobe iz prošlosti ulogorile u našim mislima i ne pokazuju tendenciju da se pokupe i odu, ili smo u fazonu prebacivanja sebi zbog nečega što smo uradili….ili nismo uradili. U svakom slučaju, prošlost je tu da nas nečemu nauči, da iz nje izvučemo pouke. Pošto je danas dan podsećanja – podsetite i sebe na ono što treba obaviti i rešiti, podsetite i druge na njihove obaveze prema vama.

Dakle, danas imamo periode mrljavljenja i periode kada uspevamo da odgovorimo na sve ono što se postavi ispred nas kao obaveza ili zadatak. I oni koji su oko nas i okolnosti će biti iste takve – pa će vas situacije čas kočiti i usporavati, čas vas gurati napred, u akciju.

Prisutna je osetljivost koštano zglobnog sistema, oscilacije energije, alergije, ženske boljke.

Budite dobro, srećno!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3