Kaži mi, kaži...

Karte dana – ponedeljak 24.02.2020.

ISTINA – GUBITAK

Što se tiče energija koje ove karte nose, ponedeljak bismo mogli nazvati prilično neutralnim danom. U kom smislu? Pa, recimo – da se danas može ostvariti ravnoteža i unutar nas i u dešavanjima, ali isto tako – da će biti lako otići u plus ili u minus. Očigledno je da je ta ravnoteža krhka i povremeno će nam biti teško da je održimo, najpre unutar sebe – jer ove karte govore da naša raspoloženja i unutrašnji osećaj mogu oscilirati. Lako će biti nasmejati nas ali će isto tako lako biti da se smorimo, zamislimo, potonemo. Ovaj ponedeljak daje dobre predispozicije za neko mirno i ustaljeno funkcionisanje. Posvećujemo pažnju obavezama i spremni smo da se oko njih aktiviramo. Imaćemo oko za detalje i neće nam promicati sitnice, koliko god one nebitne  i beznačajne bile. Šta više, tim sitnicama možemo pridavati daleko veći značaj od onog koji zaslužuju – baš iz tih razloga čas smo euforični, čas potonemo.

No, trenutno nam je važno šta SUŠTINSKI ovaj dan donosi a ne kako se mi osećamo jer su ta osećanja ponekad neuhvatljiva. A ovaj ponedeljak suštinski donosi dobre predispozicije za sve čega se prihvatimo ili što nam je bitno. Dogovori i komunikacija biće kvalitetni i pored povremenih „bagova“ – tako da je i za posao i za emocije ovo pozitivan dan. Možda vi lično nećete imati osećaj ispunjenosti, ali ono čemu se danas lupi temelj, može dati dobre rezultate i trajati.

U stvari, danas će nam najteže biti da se izborimo sami sa sobom. Ono što je oko nas funkcionisaće kako treba. Zato danas imajte vere u ono što radite a borite se sa onim što osećate!Srećno!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3