Kaži mi, kaži...

NEDELJNA PROGNOZA PO CIGANSKIM KARTAMA!!!! (22.-28.10.2018.)

 

DAR – PISMO – VERNOST – KUĆA – LOPOV – IZNENADNA SREĆA

 

….Mnogo nam često karta Iznenadna sreća izlazi u poslednje vreme…Očigledno je da smo u periodu koji neštedimice deli i ona pozitivna, ali i ona ne baš toliko prijatna iznenađenja i promene. Pošto su karta Lopov i karta Iznenadna sreća izašle jedna pored druge – tumačenje je da šta god da nam dolazi, dobro ili loše – ne možemo da predvidimo u potpunosti, koliko god se trudili. Karta Lopov zamagljuje, zavarava, stavlja ili one ružičaste ili one mutne naočare – pa ne možemo videti jasno. No, to možemo da tumačimo i ovako – možemo se oko nekih situacija iznervirati i smatrati da su one loše po nas, a u stvari – ne videti da je to baš ono što nam je potrebno i što nas vodi i usmerava na neku bolju stranu. Isto tako – ako nam se dogode neke super pozitivne stvari koje nas dižu i donose nam dobro raspoloženje – veliko je pitanje da li vidimo kompletnu sliku – možda je to samo kratkotrajan momenat zadovoljstva, zbog kojeg se možemo pokajati…pre ili kasnije. Ovo poslednje se prvenstveno odnosi na emocije, da znate. Jer, ova kombinacija karata govori o tome da se možemo upustiti u nešto što je nedozvoljeno, što je „zabranjeno voće“, što je tajno – i da, to će nam doneti neizmerno zadovoljstvo, bar za sada….A kasnije….a za kasnije ćemo videti, zar ne?

Kad smo već krenuli sa emocijama, hajde onda da sa njima i nastavimo. U kartama koje su izašle za nedelju koja je pred nama jak je uticaj Meseca i Saturna, jak je uticaj nekih sudbinskih, karmičkih momenata. Isto tako, jak je uticaj i Venere – one nebeske lepotice koja treba da nam donese ljubavnu sreću. Pa šta sad to sve zajedno znači? Ovako – znači da smo ušli u period u kojem čekanje na ljubav može biti prekinuto. Baš kombinacija karata Dar – Pismo – Vernost govori o aktiviranju ljubavnog segmenta – neke priče i neke osobe doleteće u naš život. Dugo smo ih čekali, sada raširimo ruke i prihvatimo ih u zagrljaj! To mogu biti osobe iz prošlosti, ali to mogu biti i potpuno novi učesnici u našim ljubavnim igrama! Kada srce vuče ne gleda se da li postoji razlika u godinama, udaljenost, zauzetost….zaboravljaju se rane i bolovi od ranije….samo je bitno da se uživa, da postoji osmeh na licu i leptirići u stomaku….

A u postojećim emotivnim konekcijama – uglavnom vedro, sa mestimičnom oblačnošću i potencijalom za kratkotrajne pljuskove sa grmljavinom. U prevodu – par situacija tokom ove nedelje može doneti neku uznemirenost ili moguće rasprave. Uglavnom će sumnja biti okidač za njih, ali se mora primetiti da će neki od vas i nervozu sa posla preneti u odnos sa partnerom.

Poslovno – promene, promene, promene. Biće ovde nekih baš dobrih odluka i još boljih poslovnih šansi. Takođe, itekako su aktuelni kontakti od ljudi sa kojima ste ranije sarađivali. Neke priče se mogu obnoviti, i to neće biti ni malo loše! Finansijski segment će se pokrenuti, ali pomalo haotično. Novac koji očekujemo ili koji nam neko duguje, može se dobiti. Takođe, poslovni potezi nam mogu napuniti džepove. Ali….(da, naravno – uvek postoji neko „ali“) – isto tako troškove nećemo uspevati da držimo pod kontrolom i pare će nam prosto leteti ili nestajati iz novčanika. Kad kažem „nestajati“ onda nije zgoreg da pričuvate svoje novce, jer sa ovakvim kartama postoji čak i šansa da vam ih neko ukrade….ili da ih uložite u šarenu lažu, a posle da se nervirate oko toga…..U odnosu sa kolegama, saradnicima, poslovnim partnerima – budite oprezni. Mogući su nesporazumi, pogrešno razumevanje, čak i podmetanje.

Zdravstveno – stomačni deo, respiratorni trakt i hronične tegobe – najpre sve ono što se vezuje za kičmu. Nešto je bolja situacija kada je saobraćaj u pitanju, ali i dalje postoji potreba za pojačanom pažnjom i oprezom u vožnji.

Srećno u ovoj promenljivoj nedelji! Promene i iznenađenja su ono što nas očekuje, a mi se nadamo da nam donose pozitivu, zadovoljstvo i sreću….Budite dobro!!!

 

Ljubi vas vasa Venera sa papilotnom <3

 

*originalni tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/