Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 27.02.2023.

SMRT – NEPRIJATELJ
Karta Smrt govori o težini, krajevima, transformaciji i nosi simboliku Saturna i Plutona. Obe su planete ovih dana na kraju ciklusa (kod Saturna je ciklus trajao 2,5 godine u znaku Vodolije, kod Plutona 15 godina u znaku Jarca) i spremaju se da promene znak, a samim tim i da donesu promene oko i unutar nas.
Pa tako ovi dani pred promenu mogu za nas biti zahtevni – jer je prisutan osećaj dubinskog umora, energetske istrošenosti, pritiska.
Karta Neprijatelj govori o snazi, volji, odlučnosti, hrabrosti, ali i o nemirima, napetosti, unutrašnjoj nervozi, nestrpljivosti. Nosi simboliku Marsa i Saturna – gde nas Mars zagreva i podstiče na akciju, a Saturn deluje kao kočnica i ograničavajući faktor.
Sama kombinacija ove dve karte govori da smo u danu kada su nas neke situacije pritisnule. Neko nosi teret obaveza, neko nosi teret troškova, a neko nosi teret sopstvenih misli. Takođe – dan pokazuje tendenciju da nas ubrzava, požuruje, gura na sve strane dok mi pokušavamo da se snađemo gde ćemo i šta ćemo pre. Ovo ne znači da je dan loš, već samo da će nam biti potrebna bolja organizacija, fokusiranost i koncentracija – i najzahtevnije stavke mogu biti skinute sa dnevnog reda, jer imamo dovoljno snage!
U međuljudskim odnosima – bilo da su u pitanju emotivne, poslovne, porodične ili koje god relacije – može biti nestrpljivosti i varnica. Ne provocirajte druge, ali pokušajte i da ne budete isprovocirani. Ako se sa nekim ozbiljnije pokačite danas – može da se dogodi da padnu teže reči ili da obe strane odu u ćutanje, koje bi moglo da potraje….Bolje je da ovog ponedeljka u odnosima sa onima koji su nam iz bilo kog razloga bitni ili koje volimo – pokušamo da uložimo više dobre energije, spremnosti da se prilagodimo ili napravimo pozitivne promene.
Moguće su povrede, mogući su problemi u saobraćaju, a mogu se aktivirati i hronični zdravstveni problemi.
Srećno!!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3