Kaži mi, kaži...

KARTE DANA, RETROGRADNI MERKUR I JOŠ PONEŠTO – PETAK 21.04.2023.

NOVAC – MISAO
Merkur u znaku Bika danas kreće retrogradnim hodom, pa nas čeka mesečak dana zastoja i komplikacija u svemu što se vezuje za finansije, ali i period u kojem bismo trebali da se pozabavimo svim onim što nam je otvoreno i nezavršeno a ima veze sa novcem – računima, dugovima, kreditima, pozajmicama. No, isto tako – pred nama je i vreme u kojem ćemo intenzivno razmišljati kako da realizujemo planove koji nam se već neko vreme motaju po glavi, a vezuju se za poboljšanje finansijske situacije.
Sve u svemu – o novcu dumamo i dumaćemo i dalje – što i pokazuju karte koje su izašle za ovaj petak. A kakav nam je ovaj dan? Pa, onako…..spor, po malo razvučen, „traži“ od nas da ne jurcamo i ne žurimo i da o svemu dobro promislimo pre nego što povučemo neki potez. Možemo pronaći rešenja  za situacije koje su nam od važnosti, za koji god životni segment se one vezivale.
U svemu što radimo danas treba pokazati temeljnost i strpljenje.
Suštinski – treba i danas ali i u danima koji su pred nama – dobro razmisliti šta je ono što nam je istinski važno i ko su osobe koje su nam zaista bitne. Jer, karta Novac govori o onome što nam je vredno, bitno i trajno u životu – i samo takve situacije, poslovi, odnosi, osobe – treba da ostanu pored nas. Sve ono što je ispunilo svoju svrhu, što nam donosi više muke nego koristi, što nas opterećuje ili boli – vreme je da ode od nas. A mi smo ti koji treba da odredimo šta je naše, a šta više nije.
Zdravstveno – mogući su problemi sa kičmom, kostima i zglobovima, ali i sa varenjem koje može biti otežano.
Budite vi meni dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3