Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 01.12.2021.

SUDIJA – MISAO

Sudeći po kartama, danas nam baš i nije neki spektakularan dan za akciju. Obe karte su statične i više govore o umnim nego o fizičkim aktivnostima.

Čak i te umne aktivnosti više se vezuju za tekuće poslove, tekuće obaveze, ono što smo već pokrenuli ili ono čime se bavimo duže vreme. Možda i ono što duže vreme pokušavamo da rešimo. Za neke od njih danas pokušavamo da pronađemo model funkcionisanja, tražimo izlaz, tražimo „kraći put“, tražimo način da ih rešimo.

I da li je to moguće? Jeste. Eventualno bismo se mogli obratiti nekome koga smatramo savetnikom, poznavaocem tematike koja nas „žulja“, starijem kolegi, nadređenom.

Takođe – danas su mogući kontakti sa državnim i pravnim institucijama ili bavljenje poslovima i temama koje se vezuju za ove segmente.

Emotivno – dan uglavnom donosi neku formu statičnosti, u nekim slučajevima čak letargije. U mnogim odnosima postoje pitanja koja su nerešena ili koja stoje kao prepreka – pa je moguće da ćemo danas pokušavati da pronađemo način da to sklonimo, prevaziđemo.

Po kartama – komunikacija i razgovori jesu mogući, ali samo ako nisu obojeni dramom, oscilacijama osećanja. U prevodu – nije vreme da se emocije isturaju u prvi plan, već da se sedne i dogovori ako je to ikako moguće. Ako vidite da ne ide – batalite, ostavite za neki drugi dan.

Danas možemo biti skloni tome da se u pojedinim periodima povučemo u tišinu. Neki od vas će biti unutrašnje bitke, drugi će jednostavno pokušavati da svojim mislima donesu mir. U svakom slučaju, momenti tišine će nam prijati.

Dakle, nije dan za nove početke bilo koje sorte, već za tekuće poslove i bavljenje onim što smo već započeli. Takođe, nije dan za bavljenje emocijama. Dan je da pokušamo da mirno i staloženo prođemo kroz njega, odmarajući telo i mozak ukoliko je to moguće.

Budite mi dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3