Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 03.11.2021.

VERNOST – PISMO

Astrološki gledano, ovaj dan se velikim delom „naslanja“ na jučerašnji, vuče njegovu energiju i gura nam je pod nos. Setite se energije i dešavanja od juče, setite se kako ste se osećali i računajte da ćete jednim delom danas proći kroz slično….ili ćete pak imati nastavak jučerašnjih događaja, situacija, priča.

A karte kažu – umiri misli, umiri reči, umiri sebe. Prošetaj, meditiraj, nađi radost u trenutku, učini nešto lepo za sebe i za druge. Vidi se i popričaj sa prijateljem, sa članom porodice, sa osobom pored koje ne osećaš nervozu, napetost već si miran i opušten. Kupi neku sitnicu koja te raduje. Čitaj nešto lepo i optimistično, ne zatrpavaj misli bombastičnim vestima sa šest uzvičnika u kojima vrišti – strašno! šok! nećete verovati kako je ovo užasno! foto/video ali nije za one koji su osetljivi!

Ne bavi se tuđim životima sa kojima te zatrpavaju sa svih strana, bavi se sobom i svojim životom i mirom.

Iako su generalno gledano, karte za ovaj dan lepe – ipak one nose težinu i osećaj statičnosti, pritiska, osećaj zakočenosti i zablokiranosti. Naročito karta Vernost, koja ima tendenciju da nas „zakuca“ u nekim situacijama, da nam donese osećaj da čekamo i nikako da dočekamo, koja može da nam kroz ovu sredu šalje talase tuge, sentimentalnosti, nostalgije, neizdrže.

Karta Pismo je karta Svetog Duha, povoljnosti, lepih misli i informacija. Pošto je izašla kao druga, možemo da kažemo da će drugi deo ovog dana ipak nositi neku lepršaviju i optimističniju energiju.

Pošto obe karte nose neku sudbinsku simboliku, očigledno je da nas neke situacije, ljudi, razgovori, dešavanja – neće moći mimoići danas. Kao što sam vam i juče rekla – mi ne možemo da utičemo na ono što nam dolazi, ali možemo da utičemo na to kako ćemo odreagovati.

Ne dajte da vas preplave loša osećanja (a igraće nam koješta danas i po mozgu i po srcu i po živcima), pronađite razlog za radost, za optimizam i smeh.

Budite mi dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3