Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 02.11.2021.

IZNENADNA SREĆA – MISAO
Ju…..juuu….kad te mune karta Iznenadna sreća lepo ne znaš da li da budeš srećan, da li da se iznenadiš, da li da od šoka sedneš na pozadinski deo ili da odvrištiš jednu partiju (vrištanje mož da bude od ushićenja, a može i od ja-ne-mogu-da-verujem-šta-se-ovo-događa osećaja).
Jer, Iznenadna sreća je došla da ispuni svoj zadatak – da te iznenadi. A iznenađenja raznih sorti, veličina i klasifikacija – očigledno čekaju na nas danas. Smestila su se iza ćoška i samo vrebaju da naiđemo pa da istrče pred nas sa jednim velikim „BU!“
Pa se tako čuti i videti može sve i svašta. Pa vam mogu doći informacije, reči, postupci – koji će vas zatalasati……a Boga mi – biće i onih kojima će sve ovo izmaknuti tlo ispod nogu.
E, problem u ovom danu nije to iznenađenje, kakvo god ono bilo – već naša reakcija na njega. I sad, ako pogledate sledeću kartu – Misao, videćete da ona sedi i razmišlja. Ne skače kao oparena da odmah odreaguje, jel da? Ne trči da se svađa, ne trči da se ubeđuje, raspravlja, ne trči da impulsivno odmah vrati tante za kukuriku. Ne. Sedi, gledi, duma. I odmah da vam kažem da vas ova karta vrlo pametno savetuje.
Govori da možda na želju za raspravom ne treba odgovoriti na isti način. Govori da se presaberemo pre nego što odreagujemo na bilo šta što nam danas dođe. Pa bilo to i ono najlepše i najbolje, bilo i ono što je učinilo da se smrznemo u trenutku, što nas je polilo kao kantom hladne vode. Kakva god da informacija ili reči stignu do vas – prvo sedite, ohladite glavu, razmislite. Pa onda gledajte šta ćete dalje.
Ovo je inače dan vrlo čudnih preokreta. Čak i da ste im se nadali i priželjkivali ih – samo dešavanje vas može totalno iznenaditi. A naravno – biće još veće iznenađenje ukoliko nešto nikako NISTE očekivali a sada stoji ispred vas.
Zato danas – nemoj biti kao Iznenadna sreća – ponašati se neuračunljivo, skakati kao oparen, praviti dramsku predstavu. Budi kao Misao – sagledaj, razmisli – učini pravu stvar.
Budite mi dobro, srećnoooooo!!!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3