Kaži mi, kaži...

Karte dana – sreda 04.03.2020.

OFICIR – NOVAC

Jučerašnji dan je bio takav kakav je bio, fizički i mentalno naporan i uspavan – a ovaj dan ipak donosi jednu bolju energiju. Da se razumemo – ni Oficir ni Novac nisu loše karte, ali obe vuku simboliku da ćemo se „naterati“ da nam bude dobro. Ovo bi vam bila varijanta – ako smo se juče zarozali po nekim pitanjima što je dovelo do toga da se zakočimo i da nemamo volje ni elana ni za šta – danas bi to funkcionisalo drugačije – Danas smo u fazonu – Ok, sad je bilo dosta, imam obaveza preko glave i nemam vremena da razmišljam i da se opterećujem nekim stvarima, situacijama, ljudima. Ja MORAM da se posvetim ovome.

I znate šta – to neće ni malo loše ispasti. Sve ono čemu se danas istinski posvetimo – funkcionisaće kako treba. Doduše, najbolje će ići sve ono što se vezuje za posao, materijalno – finansijski segment. Tu ćemo nekako najlakše dolaziti do cilja.

Kada je emotivni segment u pitanju, ovaj dan bi na primer doneo – prihvatanje. Znate ono – tako je, kako je – hajd da vidimo šta ćemo i kako ćemo dalje. U onim emotivnim odnosima koji su suštinski kvalitetni – ovaj dan će doneti mir. Neće tu biti nekih spektakularnih dešavanja – dogovaraćemo se, funkcionisati, biti tu jedno za drugo.

U onim odnosima koji su suštinski, duboko poremećeni, nagrizeni lošim dešavanjima i ponašanjima – ovaj dan će doneti smirivanje, ali i hladnoću. Ledenu učtivost. Ili pak – zatvaranje i distanciranje jedno od drugog. Za nova poznanstva je ova sreda ok, ali pošto karte nagoveštavaju čekanje – onda da znate – ukoliko vam se neko dopada – ne treba žuriti u emotivnu priču. Strpljenje donosi dobrobit.

Dakle – za mnogo toga ovaj dan jeste dobar. Ne sporim, nosi u sebi mnogo odgovornosti, nosi spor protok vremena, čekanje – ali rezultati koje daje nisu ni malo loši. Budite dobro u ovom sporom danu. Srećno!!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3  <3