Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 13.04.2021.

NESREĆA – BOLEST

Hm…izgleda da ovaj dan ima sam sa sobom problem da odluči – da li će u depresiju ili u šizofreniju? Kada imamo ovako pomešane energije – Nesreća u sebi nosi Marsa, Bolest nosi Saturna – a između njih se smestio Mesec kao duša naša, kao naš osećaj sigurnosti i stabilnosti – onda je jasno da će baš ta duša zajedno sa nama da se danas ljulja i oscilira čas na jednu čas na drugu stranu.

Pa mu to u prevodu dođe – Nesreća donosi stvari iznenada u treptaju oka, tako da nam danas slede iznenađenja. Apsolutno ne znači da će sva biti loša, ma jok – ali će nas i ta dobra u trenu ostaviti bez daha, zatečene, šokirane, iznenađene, nesnađene. Možemo se pokrenuti po nekim pitanjima, situacijama, ljudima ali ne onako na finjaka već kao da nas nešto šutne u pozadinu i lansira. Prosto rečeno – kao da nas neko gromko iznenađenje, šokirajuća informacija ili eksplozivno dešavanje pogurava. Takođe, ova karta govori o žurbi, o jurnjavi, o tome da smo u šizećem fazonu pa ćemo burno odreagovati na svaku glupost i sitnicu.

Karta Bolest je tu da nam pokaže koliko smo više umorni od svega, koliko su nam dojadila čekanja i jedvačekanja, koliko nam je muka od nedešavanja, nepokretanja, blokiranosti. Takođe, govori o tome da će nas dešavanja u ovom danu crpeti i fizički i mentalno i da ćemo u popodnevnim i večernjim satima imati veći energetski pad.

Kada ove dve karte saberemo, dobijamo različitu simboliku – nerviranje zbog statičnosti i sporosti, nervoza zbog iznenadnih dešavanja na koja nemamo uticaj, bes i nezadovoljstvo, jurnjava pa posle pad u umor ili ravna crta – više ti je sve svejedno. Pozitivno –  pa,neću da kažem da u ovom danu ama baš ništa ne može biti dobro jer je to prosto nemoguće, ali suština je da čak i posle nekih finih dešavanja možemo osetiti neraspoloženje – jer smo možda očekivali više, jer nije išlo sve onako kako bi nama odgovaralo, jer je ta trunčica lepote nedovoljna da bi nam u potpunosti popravila raspoloženje….

Tako da – jedan ne baš u potpunosti normalan utorak je pred nama. Ako ste statični, ne valja – jer će vas misli vući na neku bezveze stranu. Ako ste u pokretu i dešavanjima – sigurno je da će vas mnogo toga nervirati i otežavati vam….

Lepo čovek da prespava ovaj utorak i da ga glava ne boli…..a da, može boleti a može biti i problema sa pritiskom i meteoropatskih tegoba i stresa…..

Ma divota. Šta da vam kažem, srećno!!!!

 

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3