Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 14.10.2020.

NADA – UDOVAC

Ovu kombinaciju karata možemo posmatrati na više nivoa. Na najdubljem psihološkom nivou ovo je pokazatelj da emotivni i racionalni deo ne idu u istom pravcu, ne sarađuju.

Ono što osećamo i što želimo vodi nas na jednu stranu, ono što nam je nametnuto i što kao fora moramo – na drugu. Raskorak unutar nas ne mora se vezivati samo za ljubavni segment – šta god da je u pitanju, trenutno smo mentalno na raskrsnici. Karte pokazuju da čekamo i da to trenutno i jeste ono što je potrebno (ne)uraditi. Dakle, nije vreme za bitne odluke, moramo pustiti da dobijemo putokaze, pokazatelje, moramo sačekati još malo. U prevodu – za ona pitanja oko kojih se trenutno unutar sebe lomite – kašće vam se samo šta je potrebno uraditi. Šta god da analizirate ovih dana – sebe, odnose u kojima ste – poslovne, emotivne, porodične, prijateljske, šta god da vas muči i opterećuje – odgovore ćete dobiti, u to ne sumnjajte. Ali u pravom trenutku, na pravom mestu. Jer, dva hronokratora vladaju ovim kartama – Jupiter kao planeta koja govori o prostoru vlada Nadom – Saturn kao planeta koja upravlja vremenom vlada Udovcem. U ovom trenutku prostor i vreme ne sarađuju, nisu se još uvek uklopili (simbolika na kartama da su okrenuli jedno drugom leđa) ali i to će se dogoditi – kod nekog već u narednim danima, a kod nekog – u narednim nedeljama.

Na praktičnom, dnevnom nivou ove karte govore da baš i nismo u nekom fazonu da se posebno angažujemo oko posla, obaveza, ma oko bilo čega i bilo koga! Imamo kratke energetske uspone, pa nakon toga energetski pad. Baš iz tog razloga što nam snaga nije bajna, što nismo fokusirani, što ne umemo da se organizujemo kako valja – danas treba obratiti pažnju na greške, propuste jer jesu mogući. Šta god da radite sa glavom u oblacima – postoji šansa da zabrljate. A šta god da radite u potpunosti fokusirani i posvećeni, maksimalno odgovorni – izvlačiće vam energiju i osećaćete se kao isceđeni.

Generalno gledano – jedan šaren dan je pred nama. Malo lepo, malo ružno, malo sanja se, malo mora se, malo provod, malo posao, malo sunce, malo oblaci…..Srećni bili!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3