Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 13.10.2020.

ČEŽNJA – NEŠTO NOVCA

Gde je karta Čežnja tu je, o čuda – čežnja, jel da. A tu čežnju u korak prate nedostajanje, neispunjenost, osećaj zabagovanosti i zablokiranosti, statičnost i kao što lepo otpeva Bajaga – „i blagi bol u grudima“ – što ne govori o zdravstvenim problemima sa srcem, već o onim drugim kad nas nešto iznutra tišti pa sve duboko uzdišemo i čežnjivo gledamo u daljinu.

Gde je karta Nešto novca, tu je malo – para, komunikacije, radosti, ispunjenosti, optimizma. Puno je posla i obaveza, puno je računa, puno je potrebe da se uvedemo u red po pitanju životnih navika i zdravlja.

I sad, kad pogledamo sve ovo đuture – baš i ne izgleda kao neki obećavajuć dan, zar ne? Pa, i jeste i nije – zavisi na koju stranu ćete se usmeriti.

Ukoliko se okrenete ka poslu, obavezama, računima, zdravlju – sve će to funkcionisati. Ne mogu da kažem da ćete baš biti ekstatični, ali ćete realno gledano, postići solidne rezultate i dosta toga obaviti i završiti. Da, imaćete po koji komunikacijski problem sa saradnicima, nećete se baš uvek razumeti na prvu loptu – ali je to rešivo. Da, čućete možda po koje ogovaranje vama iza leđa ili ćete biti svesni toga da vas kritikuju čim se okrenete – ali osim što će vas to žacnuti, neće vas omesti da obavite ono što je potrebno. Dakle, za sve ono od čega se živi ovo i nisu toliko loše karte. Ukoliko radite u uslužnim delatnostima, zdravstvu i trgovini – očekujte povećan pritisak od strane klijenata.

Kad je emotivni deo u pitanju, kad je u pitanju to koliko smo srećni, zadovoljni i ispunjeni – pa, mrka kapa. Sve nešto na kašičicu. Sve nešto na sitno. Ali, niko ne kaže da to sitno ne može da se vremenom pretvori u stabilnija i ozbiljnija dešavanja. Ovo pričam onima koji će baš danas otpočeti neku novu komunikaciju ili kojima će se osobe iz prošlosti aktivirati. Danas može biti mali korak…..u narednom periodu, ko zna? – korak po korak i stići ćemo daleko.

U postojećim emotivnim relacijama danas se bavimo praktičnim stvarima, a ljubav ostaje nekako u drugom planu. Ali, neki put je dovoljna i jedna reč, lepa i nežna da nas poveže, da osetimo da pripadamo jedno drugom. Zato vi ne škrtarite na rečima i postupcima koje će drugoj strani doneti osmeh. Jer život jeste sastavljen od sitnica i sitnica može doneti zračak sunca čak i u ovako mrgodan dan.

Budite dobro. Srećni bili danas!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3