Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 18.05.2022.

POSETA – NEISKRENOST

Dok je karta Poseta prilično jednostavna što se simbolike tiče – vidimo se, čujemo se, sastančimo, zamolimo za uslugu, porazgovaramo, posetimo nekog ili nam dođu u posetu, sretnemo se, razmenimo informacije….karta Neiskrenost je vrlo višeslojna, tajanstvena i donosi da je teško otkriti suštinu jer je ona sakrivena ispod ne jedne, nego petnaest maski.

Pa tako danas možemo doći u kontakt sa ljudima koje ne uspevamo da „pročitamo“ ili da otkrijemo njihove motive. Čak i kada pomislimo da smo ih provalili i da tačno znamo kakvi su i šta žele od nas – vrlo je veliko pitanje da li smo zaista uspeli u tome….ili smo samo videli ono što druga strana hoće da nam pokaže i otkrili ono što ta osoba dozvoljava da otkrijemo.

Pa tako kad vam neko danas kaže – biću potpuno iskren prema tebi – paaaaa…..ne bih se ja baš pouzdala u te reči. Bilo da je u pitanju emotivna, poslovna ili neka druga simbolika – motivi su sada prikriveni i ne bi valjalo zaletati se u odlukama i davati poverenje u potpunosti.

Isto tako – informacije koje dolaze do vas ne treba uzimati zdravo za gotovo. Treba ih ČUTI i ništa više. Ne mora da znači da vam neko namerno govori laži ili poluistine – možda samo prenosi ono što je čuo.

Moguće je da tokom dana imamo osećaj da smo sa svih strana bombardovani teškim vestima ili informacijama koje nam se baš i ne dopadaju ili nam donose nemir.

U radu sa papirima, dokumentima, pogotovo vrednosnim papirima i sa novcem – treba biti obazriv jer je naglašena mogućnost greške, propusta, gubitka – koji bi vas mogao koštati. Ako ničeg drugog – a ono živaca.

Nije danas sve laž – mogući su i nesporazumi, zabune, pogrešno protumačene reči i postupci.

Što se lično našeg fizičkog i mentalnog stanja tiče – dosta vas može osećati pojačan umor, vrtoglavice, otežanu koordinaciju, zaboravnost, ali i upadanja u periode mentalne malaksalosti, zabrinutosti, vrtenja nekih teških filmova po glavi, osećaj da ne možete da se sastavite i potrefite pravac….ili taj isti pravac trenutno nije vidljiv pred vama.

Poželjno je kretati se, naročito šetati u prirodi, poželjno je opuštati se, meditirati. Šta god vašem telu i umu prija.

Budite vi meni dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3