Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 19.05.2022.

UDOVICA – NOVAC
Energija ovog dana je dobra za posao, obaveze, ono što je potrebno završiti, za rešavanje zaostataka i ispravke grešaka i kašnjenja. Dobra je da se finaliziraju dogovori koji su pokrenuti u prethodnom periodu, dobra je i da se ponovo konektujemo sa bivšim saradnicima, ali i da se pokrene nešto što je izvesno vreme bilo na čekanju, u zastoju ili odloženo.
Svemu što se vezuje za obaveze, posao, odgovornosti – pristupaćemo danas maksimalno korektno, spremno da se usaglasimo, prilagodimo, pronađemo rešenje. Dan je dobar i za porodične konekcije, ali i za postojeće emotivne veze. Baš kad su emotivni odnosi u pitanju – možda nećemo biti entuzijastični i puni optimizma, ali ćemo uspevati da pronađemo zajednički jezik i prilagodimo se jedni drugima. Bićemo tu jedno za drugo, prosto rečeno.
Ono što u ovom danu baš i nije kako treba – osećaj nesigurnosti ili nezadovoljstva u nekim segmentima ili po nekim pitanjima. Manjak motiva, pa postoji tendencija da dosta toga radimo automatski, samo da otaljamo. Oscilacije raspoloženja koje se mogu vezivati za – članove porodice, usamljenost, manjak materijalne sigurnosti, troškove, prošlost.
Takođe, danas možemo zaraditi ili nam mogu neki novci doći na drugi način, ali – ili količinom nećemo biti zadovoljni, ili će nam troškovi „odgristi“ veliki deo kolača.
Zdravstveno i psihološki – periodi povlačenja u sebe, potreba da se distanciramo od drugih, manjak elana, a u fizičkom smislu – problemi sa koštano zglobnim sistemom.
Budite dobro, srećno!!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3