Kaži mi, kaži...

ENERGETSKA TERAPIJA U TRAJANJU OD MESEC DANA

Kao što sam obećala – evo obaveštenja o energetskoj terapiji u trajanju od mesec dana koja počinje u subotu 30.04.2022. u 22.00 h i trajaće do 31.05.2022.

U subotu imamo delimično pomračenje Sunca i mlad Mesec u znaku Bika – veliki „okidač“ Univerzuma koji donosi promene, a istovremeno imamo i konjunkciju dva benefika – velikog, Jupitera i malog, Venere u znaku Riba – aspekta koji govori o bogatstvu i uvećanju u materijalnoj, emotivnoj i duhovnoj sferi.

Naravno da jednomesečna terapija sa razlogom kreće baš u ovom trenutku – da bi jače i intenzivnije pokrenula procese promena i donela vam najviše što od blagoslova u ovom trenutku svako od vas može dobiti.

Isto tako, polovinom maja čeka nas i potpuno pomračenje Meseca u znaku Škorpije – zato sam rešila da energetskom terapijom „pokrijem“ oba pomračenja, najpre iz razloga što ona donose intenzivne oscilacije energije, a u želji da lakše, lepše i mirnije prođemo kroz sve to.

Zato će ova terapija, bar sa moje strane kao osobe koja „sprovodi“ energiju, biti nešto drugačija – pored standardnog usmerenja na korist, na pomoć i za najviše vaše dobro – postojaće i element koji će biti usmeren na pokretanje darova Jupitera i Venere. Moje je da se trudim i pokušam da dobijete najviše, a koja će količina i na koji način „darova“ stići do vas – znate i sami – zavisiće od vaših sudbinskih i karmičkih predispozicija, jer u skladu sa njima živimo i preko njihovih ograničenja ne može ni ova niti bilo koja druga energija. Ali, naše je da pokušamo da izvučemo maksimum i najviše u onim okvirima koji su nam rođenjem dati.

Cena za ovu terapiju i dalje ostaje ista – za one koji su na teritoriji Srbije – 1000 dinara na račun Olga Savić, Astro studio, Beograd 265-1610310005000-56, a za one koji su u inostranstvu – 10 evra na Olga Savić, Beograd, Srbija – uplate Western unionom, Moneygramom ili Međunarodnom uputnicom.

Nakon izvršene uplate, javite mi se porukom na viber na broj +381616761594.

Radujem vam se!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3