Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 20.01.2021.

NEŠTO NOVCA – SMRT

Hmmmm…..pa, zeznuta kombinacija karata. Nešto novca predstavlja reč, komunikaciju, papirologiju, račun, svakodnevicu, zdravlje, nervni sistem, probavu, malu promenu. Smrt predstavlja drastičnost, krajnost, transformaciju, prekid, presek, težinu, karmu,čekanje, ogromnu suštinsku promenu.

I šta ćemo sad, devojčice i dečaci? Naravno, kod ciganskih karata ne postoji ona varijanta – samo će biti dobro ili samo će biti loše. Uvek je na tapetu i jedno i drugo. Zato ću vam ja ispisati i pozitivnosti i negativnosti koje ova kombinacija nosi, nadajući se da će prvo odneti prevagu nad drugim kod svih nas.

Pozitivno – informacija koja menja tok vašeg života na bolje. Završetak papira od važnosti. Privođenje kraju poslovnih situacija koje su vas do sada opterećivale. Završetak obaveza koje su vam oduzimale vreme i kidale živce. Neka po vas mučna komunikacija ili odnos se prekida i oslobađa vas. Rešavanje negativnih navika i odustajanje od istih. Kraj bolesti. Kraj nerviranja. Kraj stresa. Započinjete laganu komunikaciju ili se upoznajete sa osobom koja će imati ogroman uticaj na vaš život. Razgovori kojima ulazite u suštinu problema, razgovori koji vas duboko dotiču, koji vam nisu lagani ali koji donose rešenje i krajnji zaključak na koji možete računati.

Negativno…..e da, toga će biti malo više…..Prolongiranje planova i dogovora. Neko neće ispuniti obećanje koje vam je dao. Neočekivane prepreke koje urušavaju ono što ste naumili. Teška komunikacija sa osobama kojima ste okruženi. Prekid odnosa koji vam je bitan uz veliki stres i nervozu – potpuno je nebitno kojeg je tipa taj odnos. Problemi sa želucem, varenjem, crevima. Zdravstvene tegobe. Nerviranje. Suočavanje sa situacijama koje su vam mučne i koje vam je teško da prihvatite. Problemi papirološke prirode, sa dozvolama, kaznama. Greške i propusti. Sve ono što je skriveno izlazi na svetlost dana. Problemi sa tehnikom i aparatima, računarima i telefonima. Problemi sa vodovodom i kanalizacijom. Otkaz. Prekid veze. Mentalni problemi i pritisak na psihu. Teška bolest starijim članovima porodice. Zabrinutost za svoje i tuđe zdravlje. Saobraćajne nesreće, povrede. Informacija ili papir koji su vam bitni i potrebni nestaju,prolongiraju se ili dobijate negativan odgovor. I tako dalje i tako dalje…..

Bojim se da negativnog ima više, jer jednostavno – simbolika karata je takva. Pošto u životu ne postoji samo crno ili samo belo, najverovatnije je da će vas danas potrefiti i nešto što vam je od pomoći i izuzetno dobro, ali ćete imati i neki problemčić.

Po svemu sudeći, danas je dan za neka prilično ozbiljna,karmička dešavanja. A znate kakva je karma – daje ti onda kada to ne očekuješ, oduzme onda kada se ne nadaš. Ja iskreno želim da ovaj dan donese pozitivna dešavanja svima nama, na sreću i radost. Srećni bili!!!!!

 

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3