Kaži mi, kaži...

NEDELJNA PROGNOZA PO CIGANSKIM KARTAMA!!!!! (9.-15.7.2018.)

MISAO – SREĆA – IZNENADNA SREĆA – LJUBOMORA – VERNOST – LOPOV

 

Neko će sedmicu koja je pred nama doživeti kao mirnu, neko drugi kao previše statičnu i otegnutu, ali poenta, bar sudeći po kartama je sledeća – pred nama su dani bez nekih velikih uspona i padova i sa prilično malo mogućnosti da nešto zabrljamo. Da se razumemo, tih mogućnosti uvek ima, jer ipak smo ljudi – sposobni da pokvarimo i ono što je nepokvarljivo – ali generalno gledano – ako iole, makar malkice razmislimo pre nego što nešto uradimo – sve će ostati u okvirima nekih normalnih dešavanja….

U poslovnom i finansijskom segmentu ova nedelja bi trebala da donese lepa iznenađenja i promene. Doduše, sve smo mi to negde svojim zalaganjem i trudom već odavno zaradili – ali evo – sada promene dolaze. Ne očekujte čuda niti pojavu dobre vile sa štapićem koja će jednim pokretom ruke ispuniti sve vaše želje, ali definitivno očekujte da će nekih pomaka na bolje biti. Ako započinjete sa novim poslovnim projektom ili potpuno novim poslom – stoje dobre predispozicije za trajnost i stabilnost. Doduše (znam da vam je muka od tog mog „doduše….“, ali šta da radim – moram), morate se potruditi da taj početni momenat, taj temelj koji pravite bude dobar, jer od njega će zavisiti sve ostalo. Ne ostavljajte ništa nedefinisano i u onoj varijanti „podrazumeva se“, da ne bude da vi podrazumevate, ali da drugoj strani to ne pada ni na pamet….znate šta pokušavam da vam kažem….

Konkurencija će ove sedmice biti malo aktivnija, a verovatno je da ćete čuti da vas neko od kolega ili saradnika i ogovara ili pokušava da vam „mulja“ iza leđa….A šta da se radi, u poslu uvek mora da bude neka začkoljica….Sa autoritetima i sa osobama od kojih na neki način poslovno zavisite – samo fino i sa osmehom na licu. Vas ne košta ništa, a može da vas sačuva od mnogo problema…Ista varijanta vam je i sa poslovnim partnerima, bar onima sa kojima imate nameru da održavate saradnju…..ako nemate, ili ako pak sumnjate da nisu korektni prema vama na neki način – ponašajte se kako god vam je volja…

Novčano – predispozicije za dobre zarade, čak možda i za neke parice „iz vedra neba“, možda preko igara na sreću ili preko dodatnog poslovnog angažovanja. Zarade jesu dobre, ali troškovi su onako poprilični, pa gledajte da ih malo smanjite….Takođe, period vuče da se rizikuje po pitanju nekih ulaganja, investicija – tu ne znam šta bih vam rekla – sa ovakvom kombinacijom karata može da se dogodi da se oparite….ali i da ostanete praznih džepova. U prevodu – kako kome „zapadne“….zato, ako već želite da neki novac uložite – tri puta izanalizirajte, razmislite…i ne odvajajte velike sume za tako nešto….

Emotivno – porodični segment je malkice uzburkan. Ne mora to biti odnos samo sa bračnim partnerom, već i sa ostalim ukućanima, roditeljima, rođacima…Ako postoji „frka“, ona se sada vrti ili oko novca ili oko nekih nekretnina, eventualno planova….Za one koji su u vezama i vezicama stoji jedno malo upozorenje – kakav god odnos bio sa partnerom, u ovoj nedelji postoji tendencija da se malo flertuje, da se malo sakriva, da se možda neke stvari rade „sa strane“.  Može se potpuno neplanirano dogoditi neka avanturica….Ja mogu samo da vam kažem – budite dobri, nemojte posle da bude „jao, nisam trebao, jao zašto sam to uradio…“ Ukoliko ste sami, ma i vas može da prodrma neka tajna aferica, neki neobavezan odnoščić…ali ako vam je to gušt – samo izvolite. Da ne bude da će se u ovom periodu sve tajno dešavati, da znate da postoje predispozicije i za brzinska zaljubljivanja i to preko društvenih dešavanja, druženja, odmora ili preko društvenih mreža….Ako su društvene mreže u pitanju – potrudite se da vi „upecate“ nekog, a ne da završite u nečijoj „mreži“….

U svakom slučaju, kad sve saberemo i oduzmemo – i nije toliko loše. Ako ništa drugo – makar se ove nedelje nećemo nervirati za sve pare. Ukoliko se u nekom trenutku smorite ili budete zabrinuti – setite se onoga – i to će proći….Glavu gore i napred u ovu sedmicu! Srećno!

 

Ljubi vas vasa Venera sa papilotnom <3

 

*tekst originalno objavljen na fb stranici Moj astrolog www.facebook.com/mojastrolog/http://www.facebook.com/mojastrolog/