Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 21.02.2024.

 

DAR – NEPRILIKA
Ovaj nam dan, sa jedne strane gledano – donosi neke izuzetne momente – priliku da zasijamo ili da doživimo lepe situacije. Pa recimo kroz poslovni segment – možemo dobiti priliku da se pokažemo ili dobiti pohvalu od saradnika/nadređenog, možemo imati povoljnosti po pitanju finansija, možemo dobiti poklon ili provesti fine trenutke, uživati. Emotivni partner nas može prijatno iznenaditi ili će nam neko „zapasti za oko“. Energija karte Dar donosi povoljnosti i „darove“ – ti darovi mogu biti u materijalnom smislu, ali se danas mogu manifestovati i kroz prijatnost, izdašnost, velikodušnost, dar ljubavi, dar prijatnosti, uživanja, toga da se dobro osećamo.
Naravno, postoji i ona druga strana, na koju ukazuje karta Neprilika – čija je energija nemirna, nestabilna, ukazuje na preokrete, tumbanja, turbulencije, nervozu, impulsivnost, razdražljivost, kvarove, majstore, nezgode. Neko će uspeti da je iskoristi na pozitivan način, pa će imati dan ispunjen dešavanjima koji ga može prilično iscrpeti – ali će imati dobre rezultate. Ipak – danas bi se trebalo čuvati ulaska u konfliktne situacije, jer su mogući sukobi. Lako se plane, lako kap prelije čašu. Svi tipovi odnosa mogu biti na udaru ove snažne energije – ako se uđe u konflikt teško će se postići dogovor, jer ni jedna od strana neće želeti da odstupi, povuče se, popusti.
Naša je potreba danas da se istaknemo, pobedimo, ostvarimo svoje ciljeve i želje – karta Neprilika govori da to možda neće biti jednostavan zadatak, da ćemo imati prepreke kroz okolnosti ili kroz druge ljude koji nam se suprotstavljaju, donose nam distrakciju. Ne dajte na sebe, ali nemojte vi biti ti koji će drugima unositi tenziju.
Na zdravstvenom planu – ovaj dan može doneti glavobolje, povrede i pojačan nivo stresa.
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3