Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 22.02.2023.

VESELJE – NESREĆA
Vrca, vrca energija! Karta Veselje je energetski vrlo jaka, a Nesreća – na kvadrat! Raspoloženje je bolje, mi smo motivisaniji i sa više elana. Aktivniji smo i brži, ali sa druge strane – i impulsivniji smo i lakše odreagujemo i na dobro i na loše.
Dan je dobar da se uhvatimo u koštac sa svim obavezama koje imamo, da se bacimo na njih punom parom. Zbog karte Nesreća – sigurno je da će nam iskočiti jedna ili petnaest prepreka ili stresnih situacija, sigurno je da će nam u procesu neko dići pritisak – ali to ne umanjuje krajnje rezultate koji su povoljni.
U međuljudskim odnosima šaltamo od „super se slažemo“ do „prekini da mi dižeš pritisak!“. I to je aktuelno u svim segmentima i svim relacijama.
Poslovno, pored toga što je ovo dan dobar za završetak obaveza – takođe je dobar i za promene, preokrete, za nove početke i dogovore koji će krenuti brzo da se razvijaju. Može nas iznenaditi priliv novca, dan je povoljan i za zaradu od dopunskih poslovnih aktivnosti. No, isto tako – ovaj dan pokazuje tendenciju da nam izbije pare iz džepa onda kada se najmanje nadamo. Pojačani troškovi ili kvarovi koje moramo da rešavamo što pre.
Emotivno – za strasti dušu dalo. Samo, ima raznih strasti – kao što ćemo umeti da zapalimo lepu vatru u sebi i osobi koja je pored nas, isto tako ćemo umeti da se podžapamo u treptaju oka. Dan je odličan za susrete koji nam prodrmaju tlo pod nogama, odličan je za nova poznanstva, za flertovanje, za iskrice u oku kada nekoga pogledamo i za leptiriće u stomaku koji se brzo pretvaraju u vatrene talase.
Kada imamo ovako jaku energiju, onda je uz nju prisutna i impulsivnost, lako nas je iziritirati, razbesneti. Budite obazriviji u rukovanju tehnikom a posebno budite obazrivi u saobraćaju. Moguće su povrede, opekotine, posekotine. Oni koji imaju problema sa ocilacijama pritiska – neka više pažnje povedu o sebi. Moguće su i glavobolje, vrtoglavice.
Neka vas ovaj dan pokrene i zavrti, neka vas pomeri u pozitivnom smeru i probudi u vama lepe vatre i strasti. Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3