Kaži mi, kaži...

Rođendanski poklon!!!

Dragi moji,
trudim se da skoro svakog dana napišem po koju mudru (ili manje mudru) reč za vas, neki put da upozorim, neki put da opustim, nasmejem, obradujem. Podelim sa vama i poneku tugu, ali podelim i radost.
Ovo je moj dan za radost.
Za mene je 22-i mart poseban dan već trideset godina. Dan kada sam postala mama. Kao što je moj sin bio dar meni, tako ja ovog dana dajem dar vama.
Ne mogu da vas nagradim sve, ali po tri osobe sa instagram naloga @savicolga, @do_iza_beskraja, sa fb stranice Olga Savic, Astro studio Venera sa papilotnom i sa fb grupe Do iza beskraja – izvorna bioenergija – dobiće po kratku, petnaestominutnu konsultaciju sa mnom. Dakle, sve ukupno 12 osoba.
Pošto smo ovde imali tehničkih problema kada smo prošli put imali darivanje – komentari su se mešali, nastala je zbrka i neki od vas su smatrali da su namerno zapostavljeni – vi koji me pratite preko sajta – komentarišite na ovim opcijama koje su ponuđene.
Komentarisati možete sve do vikenda, ja cu u subotu dodeliti broj svakom od vas i u nedelju ću izvući dobitnike. Da, naravno da je apsolutno dozvoljeno da komentarišete na sve četiri strane i tako povećate sebi šanse da dobijete poklon.
Molim vas da mi ne šaljete poruke jer ćete mi tako otežati i razbiti mi fokus na sto strana, što može da dovede do toga da nekog i propustim, nenamerno.
Grlim vas sve!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3 

Jedan komentar

  • Marijana

    Pa cestitam Vam sinkov rodjendan! 🎊💝🎉
    Deca ovnovi su neverovatna!!!
    PS. Ja sam ovan i moj sin je ovan 👌💖😊