Kaži mi, kaži...

Karte dana – sreda 25.03.2020.

PUTOVANJE – SREĆA

Gde je karta Putovanja, tu je jačanje energije i pokret….No, pošto smo iz očiglednih razloga onemogućeni da se baš švrćkamo okolo naokolo, izgleda da ćemo energiju ove karte morati da iskoristimo na drugačiji način. Niko nam ne brani da mentalno putujemo – bilo kroz virtuelno druženje, bilo kroz kontakte sa onima koji su nam srcu prirasli, bilo kroz čitanje, učenje, meditaciju.

Takođe, iako je taj fizički deo ograničen – ipak ovaj dan jeste dobar za aktivnosti svake vrste. Sad sami birajte – da li će te fizičke aktivnosti biti spremanje kuće, vežbanje, stiskavac sa dragim vam bićem, igrarije sa ukućanima ili bilo šta drugo što vas ispunjava. Ono što je važno jeste da će vam i mentalna i fizička aktivnost doneti zadovoljstvo i ispunjenost.

Doduše, ove karte govore da možemo i da se uzvrtimo, da ne znamo šta bismo sami sa sobom – e tu već ne znam koji bih vam savet dala, pronađite nešto gde ćete taj višak energije izbaciti. Karta Putovanje hoće da donese impulsivnost, brzopletost, odluke u trenutku – pa bi bilo fino da sebe malkice obuzdate.

Ove karte su lepe za sve što se vezuje za emotivni segment. Pogotovo su dobre za nove ljubavne početke, iako izgleda kao nemoguća misija da u ovim danima tih novih početaka može biti. No, izgleda da može. Ljubav uvek pronađe put i za nju vanredno stanje ne važi. Zato je ova sreda izuzetno dobra za kontakte i povezivanje sa drugima. Doduše, verovatno će to povezivanje biti više virtuelno nego realno, ali šta sad. Dočekaće se i ta realnost. Sada je dobar momenat da se nekim odnosima udare pravi temelji. Temelji koji će potrajati i na kojima se mogu graditi stabilne ljubavne priče.

Budite dobro i zdravo. Neka je sa srećom!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3