Kaži mi, kaži...

Karte dana – utorak 24.03.2020.

LJUBAV – ČEŽNJA

Pošto smo u sred zime imali proleće, sad je jel da – red da u sred proleća imamo zimu. Igra se priroda sa nama, ali opušteno – i mi smo se igrali sa njom. I na ovom, kao i na svim drugim svetovima važi zakon uzroka i posledice – kako radiš, tako ti se vraća. Davno smo i više puta pričali o tome da je 2020-a – godina poravnanja karmičkih dugova, da će univerzum isplaćivati kamate ili ih uzimati, pa kako se kome zalomi – ni po babu ni po stričevima.

Zašto ovaj uvod za karte dana? Iz prostog razloga što sam primetila da u prethodnim danima uglavnom izlaze karte koje su obojene ljubavlju, koje stres, tenziju i strahove nekako guraju u drugi plan a u prvi izbacuju ona lepa osećanja koja smo možda zaboravili, potisnuli ili u svakodnevnoj žurbi – nismo imali vremena da osetimo. LJubav je univerzalna karta – to nije emocija samo prema partneru, već prema svemu što nas okružuje, i naravno – prema nama.

Dan ispred nas je miran, tih. Uopšte nije važno da li ste fizički aktivni ili ne – ove karte govore o tome da smo mentalno u fazi tihovanja, razmišljanja, preispitivanja, nedostajanja. Jer, ispada da nam je ovih dana baš samo ljubav potrebna. Da pokažemo ljubav i da znamo da smo voljeni. Sve materijalno je otišlo negde do đavola, a ostala je samo ta najljudskija potreba za ljubavlju, za zagrljajem, za pogledom ili rečju osobe koju volimo. Da li je to roditelj, prijatelj, brat, sestra, simpatija, ljubimac, drago biće – nebitno je. LJubav prema svemu živom. Ovog dana živimo i dišemo ljubav i ona nam je neophodna da bismo bili mirni, spokojni, sigurni. Zar je važno kakve su oluje oko nas, ako je u nama oaza?

Zato je danas dan da pokažete, date i primite ljubav. Svake vrste. Ovo je dan za pažnju, za razumevanje, poštovanje, humanost, saosećanje. Ovo je dan da utešimo i budemo utešeni. Ako ne možemo nekoga fizički zagrliti, možemo mentalno. Ovo je dan da pitamo – Kako si? – čak i one sa kojima trenutno nemamo dobar odnos, sa kojima smo se svađali ili sa kojima smo prekinuli kontakt – pogotovo njih.

Budite dobro i volite se. Jer izgleda da je savršeno tačno ono – samo će ljubav spasiti ovaj svet….

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3