Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 25.11.2020.

VESELJE – NESREĆA

Između mržnje i ljubavi je tanka granica. Između životne ekstaze i besa isto. Između onoga „gradim, pokrećem“ i „rušim do temelja“ još tanja danas! Ova sreda nam ne dozvoljava da se opustimo – čas nam donese ogromnu količinu pozitivne energije, ma brda bismo pomerili! …..a čas se ta energija pretvori u bujicu besa sa sve rečima “ e vala, sad ću da ti sve po spisku!“

Ovo je dan strasti, lude i nesputane, dan želje za uživanjem u životu, dan kada nam ideje padaju kao zrele kruške u krilo, dan kada možemo pokazati i drugima i sebi od kakvog smo materijala sazdani! Dan kada nam ništa nije teško, kada smo kao u struju uključeni i kada se misli i reči kovitlaju u nama tražeći prostor da se iskažemo i pokažemo! Možemo urušiti prepreke u trenutku, možemo pokrenuti priče koje su nam važne kojeg god tipa one bile, možemo punom snagom i pod punim ubrzanjem aktivirati ono što želimo!

Dan kada gorimo od ljubavi, želje, strasti, od potrebe da osvojimo i dobijemo ono što doživljavamo da je naše! Neko ljubavno, neko poslovno, neko ko zna šta drugo…..

A šta ta karta Nesreća radi ovde Olga i što je zaobilaziš? Ne zaobilazim, časna reč – sve ovo pozitivno gore izrečeno nosi u sebi i tu jaku Marsovu energiju koju nosi ova karta. Jer kada se Sunce i Venera sa karte Veselje udruže sa Marsom – ih, ma sve se može!

A sad nešto sasvim drugačije…..jer ima ovde i negativnosti, a ona je najpre oslikana u onoj rečenici gore „sad ću da ti sve po spisku“….Jer, danas ne možemo više da podnesemo frustracije, laži, danas više ne možemo da ćutimo i prećutimo. Danas se reči otimaju da izađu iz nas. Danas očas posla možemo napraviti sukob, raspravu, danas se u trenutku možemo pretvoriti u mini uragan i počistiti sve pred sobom! Potreba da nešto prekinemo, raščistimo, da svedemo račune izuzetno je jaka i biće najprisutnija u emotivnim odnosima – jer ipak su na kartama glavni danas Venera i Mars, ljubavni duet.

A da li danas svesno možemo kontrolisati ovu ludu energiju? Tja….ne znam šta bih vam rekla. Možda i možemo. A možda i ne. Naše je da se trudimo i da usmeravamo koliko nam je u moći….a ono što mora biti, biće svakako.

Budite dobro, neka je sa srećom u ovom predivnom i prenervoznom danu!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3