Kaži mi, kaži...

Škola ciganskih karata!!!!

Dopada vam se kada čitate karte dana koje pišem? Interesantno vam je kako se samo kroz dve karte može ispričati priča, zanimljiva vam je simbolika…..a i solidno pogađa energiju i dešavanja u tom danu, jel da? Imali ste prilike da pričate sa mnom ili sa nekim drugim tumačem ciganskih karata i ostao vam je pozitivan utisak? A možda ste poželeli da i vi umete da date odgovore drugima ili sebi? E, onda ste na pravom mestu i čitate ono što će vas možda zainteresovati….

Naime, od decembra (a dogovorićemo se tačno od kog datuma) počinje moja škola ciganskih karata.  Ukupan broj časova je 16, svaki čas traje 120 minuta. Nastava se online održava jednom nedeljno u terminu po dogovoru i traje četiri meseca. U pitanju su male grupe polaznika, da bih mogla da vas nadglasam ako svi krenete da pričate odjednom 😀 😀 😀

Po završetku nastave dobijate skriptu u kojoj ćete imati sažeto napisan podsetnik na sve ono što ste naučili. Za nabavku karata ne brinite – svaki polaznik ih na poklon dobija od mene.

Cena celokupnog nastavnog programa je 160 evra ili 19000 dinara. Ukoliko školu plaćate odjednom, dobijate popust od 20 posto i iznos je 15000 dinara ili 130 evra. Ukoliko plaćate na mesečnom nivou, cena je 40 evra ili 4800 dinara. Uplata se vrši na račun moje firme – Olga Savić, Astro studio, Beograd 265-1610310005000-56. Uplate iz inostranstva idu na devizni tekući račun a instrukcije ću proslediti po potrebi. Krajnji rok za uplatu prve rate ili celokupnog iznosa je 5-i decembar <3

Za sve informacije, javite se ili u inbox (ako smo prijatelji na fejsu ili ste ovo videli na mojoj stranici), na kontakt formu u okviru sajta Venera sa papilotnom (ukoliko ovaj tekst čitate na tom mestu), porukom na instagramu ili na mail savicolga@gmail.com.

Dođite da se družimo, da zajedno učimo i uživamo!

Voli vas vasa buduca uciteljica, Venera sa papilotnom <3 <3 <3