Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 25.07.2023.

VERNOST – PUTOVANJE

Ukoliko baš danas krećete na put – sretno vam bilo i divno se provedite! Jer, ove karte ukazuju na lep početak putovanja, godišnjeg odmora, na energiju koja će nas baš pokrenuti i resetovati.

Čak i ako idete na kraće putovanjce, izlet ili ste planirali da neki sat tokom današnjeg dana iskoristite kroz odlazak do kafića, reke, jezera…pa čak i do šoping mola – situacija je manje više slična i obećava da će vam ovo itekako prijati.

Generalno gledano, kao da ovaj dan „traži“ od nas da se malo posvetimo sebi ili onome što volimo. Ili ONIMA koje volimo i koji nam prijaju srcu, duši, mozgu. Da, možda se osećamo statično, zaglavljeno, možda nemamo dovoljno energije, možda smo se usedeli, učlovili, možda je teret briga prevelik i pretežak – baš iz tog razloga danas se treba razmrdati. Možda će nam sam početak tog pokretanja biti pomalo naporan, ali jako brzo – eto dobre energije, eto volje i motiva, krećemo napred!

Dan je dobar da se bavite onim stvarima, pitanjima, temama, dogovorima, planovima – koji su vam posebno zahtevni ili koje ste odlagali zato što vas mrzi, zato što nemate volje, zato što su vam dosadne ili mentalno, fizički naporne. I ovde važi – u početku idemo na gurku, ali kasnije sve brže i efikasnije.

Takođe, porodica, prijatelji i oni koje volimo će nam davati vetar u leđa i donositi nam bolje raspoloženje.

Po pitanju emocija – ukoliko je bilo tenzija u odnosima, danas ih rešavajte jer to možete. Karta Putovanje može da podigne postojeću energiju na kvadrat – zato se potrudite da to bude dobra energija, ljubav i strast a ne napetost i svadljivost.

Što se zdravstvenog dela tiče – danas nam je nešto osetljiviji stomak kao i krvni sudovi.

Uživajte u ovom danu, srećno!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3