Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 27.04.2022.

ISTINA – IZNENADNA SREĆA

Dan bez plana. U stvari – naši će planovi postojati, ali ne bih rekla da će ti planovi biti raspoloženi da igraju kako mi sviramo. Pa su tako danas moguće izazovne situacije i neočekivana dešavanja, preokreti. Kao da ćemo planove menjati u hodu ili se u hodu prilagođavati situacijama.

I te promene, preokreti i čudna čuda ne moraju da budu negativni i loši, ne. Itekako mogu i da nas obraduju, pokrenu, da učine da živnemo. Doduše, mogu i da nam u prvom trenutku donesu nemir, ali šta sad. I to je za ljude.

Pored tih iznenadnih iznenađenja, ovaj dan donosi da smo više u pokretu, da žurimo, da nas ne drži mesto. Takođe, ova sreda nas „budi“ – manje tokom prepodnevnih, više tokom popodnevnih sati.

Danas ćemo imati susrete, kontakte, razgovore, sastanke – sa osobama koje mogu biti pa, prilično interesantne, drugačije – koje će nas aktivirati i pokrenuti – nebitno za koji se segment ovo vezuje. Ukoliko je potrebno da danas „predstavite sebe“ – bilo kroz poslovni kontakt, bilo kroz ljubavni sastanak ili razgovor – bićete najbolja verzija sebe, kreativni, zanimljivi, inspirisani. Pojačana je društvenost, kontakti preko društvenih mreža.

Sve u svemu – pred nama je jedan zanimljiv dan. Dan ideja, dogovora, uspešne komunikacije. Dan boljeg raspoloženja, dan iznenađenja, brzih dešavanja, druženja i poznanstava i susreta sa ljudima koji će delovati podsticajno na nas.

Mogu se kroz ovu sredu provlačiti i nemir i nervoza – ali čak i ovi momenti mogu uticati na nas da se potrudimo da pronađemo rešenja koja su nam potrebna.

Budite dobro, srećno!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3