Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 28.10.2020.

VENČANJE – PORUKA

Venčanje je izuzetno moćna karta, umešano karmičko sudbinska koja donosi situacije, okolnosti, dešavanja i ljude kojima ne možemo pobeći, sve i da želimo. Poruka je brza, hitra, trči i pokreće.

U ovaj dan ulazimo sa čak tri planete koje su promenile znak – Mesec je ušao u znak Ovna, Venera je ušla u znak Vage a Merkur se u svom retrogradnom hodu takođe vratio u Vagu.

Vaga predstavlja odnose svake vrste, tako da slobodno možemo reći pogotovo kada pogledamo i karte koje su izašle za ovaj dan – ulazimo u vreme raspleta. Naravno, ti raspleti nikako neće biti lagani – o tome smo pričali i u tekstu o mladom Mesecu u znaku Vage – novi počeci dolaze, počeci krajeva dolaze – a i jedni i drugi su skopčani sa ogromnom težinom, nedoumicama, spoljašnjim i unutrašnjim pritiskom na nas. Između ostalog, krenuće i ona varijanta – sad ćemo, evo sad ćemo sve da vas zatvorimo, ima da sedite kući i da ne mrdate. Tja. U ovim danima nam sledi bombardovanje neprijatnim i lažnim informacijama, svake vrste.

A danas – stvari se kreću. Neke će situacije potrčati, neke će napraviti prve, pomalo nesigurne korake ali suština je ista – idemo napred. Neko u boj sa samim sobom i sa ograničavajućim okolnostima, neko u raspetljavanje situacija koje ga muče, Kao što rekoh malopre – suština je u ODNOSIMA, partnerstvima, dogovorima svake vrste.

I u nama i oko  nas ono čišćenje velike sudbinsko karmičke metle se ubrzava. Otpada polako od nas ono što je nepotrebno i što nas koči. Danas očekujte nove predloge, nove ponude, nove osobe u svom životu. Šta god i ko god došao – dobrodošao. Jer, tu je da nas pokrene, da nas pogura i da nas usmeri na onu stranu kojom moramo krenuti.

Danas očekujte informacije, papire, događaje – sve što dođe ima svoju svrhu a ona je da nas lansira i da nam ubrzanje.

Budite dobro. Ono što nam nije jasno – razjasniće se ubrzo. Kod nekih – možda baš danas. Gledajte, slušajte, osećajte jer signali stižu. Srećni bili!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3