Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 29.09.2020.

VENČANJE – GUBITAK

Hah…..sad će neko pomisliti da ja „nameštam“ karte, ali zaista nije tako – u danu u kojem je Saturn krenuo direktno, izlaze dve Saturnove karte. Venčanje, koja nosi sudbinsko karmičku simboliku i Gubitak koji nosi „samo“ karmu. Vreme raspetljavanja, svođenja računa, vreme dobitaka i gubitaka je zvanično počelo da otkucava.

A ovaj dan je težak. I ne, ne zanosite se time što je Venera u trigonu sa Marsom, što je Mesec u Ribama i lepim aspektima sa Uranom – to sada nema nikakve veze i doneće samo kratkotrajne bljeskove nekih finih dešavanja i radosti, pojačane intuicije i povremenu grmljavinu strasti.

Suština celokupnog ovog utorka daje osećaj da nam je džak od 50 kila za vratom i da sa svakim korakom postaje sve teži. Ovo je dan preseka i početaka. Neko će u ovom utorku shvatiti da je izgubio sebe, neko će shvatiti da mu posao ili emotivna veza u kojoj je ozbiljno klecaju na nesigurnim nožicama, neko će odlučiti da je vreme da se podvuče crta, neko će biti pogubljen dok stoji na raskrsnici i ne zna koji je put za njega.

Zbrka u glavi će se pojačavati kako dan bude odmicao. Sa kartom Gubitka lako „skrenemo“ u samoobmanjivanje i samozaluđivanje – neko kroz sve vrste opijata, neko kroz trošenje energije na stvari u kojima se suštinski ne oseća dobro a pravi se da mu je super, neko će pobeći u avanturu a neko će sedeti i gledati u jednu tačku pitajući se gde je to tačno pogrešio i šta je to krivo uradio pa se nalazi u situaciji u kojoj je sada.

Danas čuvajte sebe od nadolazeće tame koja je oko nas, danas čuvajte svoje emotivne i svake druge relacije, onoliko koliko je u vašoj moći. Danas zaronite u sebe, danas pokušajte da se opustite, smirite, meditirate, šetate.

Dan nije lak. I oni dani koji tek dolaze nastavak su ovog, niz koji je potrebno da iznesemo na svojim plećima da bismo stigli do razrešenja i čistine. I u zdravstvenom smislu danas možemo imati svakojake tegobe i tegobice – od glavobolja, problema sa pritiskom, stomakom, sa spavanjem, pa do osećaja konstantnog fizičkog i mentalnog umora.

Budite dobro. Gurajte dalje. Korak po korak. Srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3