Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 31.08.2022.

VERNOST – VENČANJE
Da li ste možda ustali jutros sa nekim čudnim mirom u duši? Ovi dani koji su za nama su doneli vrtloge, osećanja i dešavanja su nas usisavala, okretala, tumbala. Kidale su se konekcije – poslovne, emotivne, prijateljske, osećaj osujećenosti i onemogućavanja po mnogim pitanjima je snažno gruvao unutar nas.
A od jutros – zatišje. Da, možda je to zatišje pred buru – ali ipak….trenutak predaha, momenat kada nam se čini da se sve sleglo unutar nas i kada možemo da udahnemo duboko. Momenat suočavanja i prihvatanja. Tako je kako je, idemo sada dalje.
Dan je, verovali ili ne – prilično dobar. Dobar u onom smislu da smo svesni sebe, onih koji su oko nas, svesni smo situacija u kojima smo i teško je da bi bilo šta moglo da nas sada iznenadi. Ok, može postojati blagi osećaj tuge i odvajanja od nečega za šta smo smatrali da je neraskidivi deo našeg života, ali sa druge strane – ipak gledamo u budućnost i ono što dolazi sa izvesnom dozom optimizma i spremnosti.
Dan je dobar za dogovore, pregovore, prilagođavanje i usaglašavanje. Ukoliko su u prethodnim danima neke konekcije bile uzdrmane – sada postoji šansa da ih izbalansiramo i sredimo. Ukoliko ulazimo u NOVE dogovore, saradnje, emotivne ili prijateljske priče – oni itekako imaju šansu da traju i budu plodonosni, samo što će u svojoj početnoj fazi imati sporost, to jest – neće se brzo razvijati, što je možda i dobro.
Danas u kontaktima sa drugima budite realni, jasni, odmereni, precizni, spremni na dogovor i kompromis.
Zdravstvena situacija ide na bolje, osim što će nam i danas biti prilično osetljiv stomačni deo.
Budite vi meni dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3