Kaži mi, kaži...

Karte dana – utorak 05.05.2020.

PORUKA – LOPOV

Ova kombinacija karata je prvenstveno dobra za sve ono što nam se za ljubav vezuje. Nežne, tople, mekane reči danas lako teku sa usana, imamo inspiraciju i dovoljno mašte da na pravi način izrazimo osećanja a isto tako – da čujemo ono što je uhu i srcu milo.

Ukoliko nemamo partnera a postoji simpatija ili postoji osoba iz prošlosti koja nam je još uvek nekako blizu duše – danas ćemo sa njom razgovarati ako ne u realnosti, a ono u mislima. Danas srca šapuću a duše osluškuju. To što vam misli izrazito idu ka nekoj osobi potpuno je normalno tokom ovog utorka – jer i misli i razmišljanja druge strane idu ka vama.

Možda ste u realnosti daleko od onih koje volite ili okrenuti čak leđima jedno od drugog – ali u tananom i nevidljivom svetu koji se talasa unutar vas gledate se, oči u oči i pričate sve što vam je na srcu. Jer, ovo jeste dan za priču.

Ukoliko imate partnera – danas iz duše pustite sve ono što je lepo a što možda do sada niste rekli. Otvorite skrivene lagume svog srca. No, kao što je dan dobar da kažemo koliko je duboko ono što osećamo, isto tako je ovaj dan dobar i za ljubavne tajne i ljubavne lopove. Zato će danas cvetati i tajna komunikacija u kojoj se skriveni ljubavnici dogovaraju o susretu, daleko od svih radoznalih očiju, u kojoj jedno drugom šapuću slatke istine i još slađe laži.

No, laž ili istina, romantika ili iluzija – ma sve je to ljubavna igra! Zato se igrajmo! Jedino gde bi u realnosti danas trebalo biti nešto oprezniji jesu konkretni dogovori, najpre poslovnog ili finansijskog tipa. Treba obratiti pažnju na detalje, ne treba računati baš stopostotno na planove ili na obećanja drugih. Više voditi računa o papirologiji, o dokumentima. Jer, danas nam pažnja lako popusti pa su greške moguće.

Kreativnost je naglašena, mašta takođe a inspiracije imamo koliko ti duša ište! Neka vas talas pozitivne energije nosi – da snove pretvorite u javu. Srećno danas!!!!

Voli vas vaša apsolutno romantična Venera sa papilotnom 😀 😀 😀 <3