Kaži mi, kaži...

Karte dana – utorak 07.04.2020.

IZNENADNA SREĆA – NESREĆA

Ujaaaaaa!!! Iznenađenjeeeee!!! Kakav dan sa ludom, nesputanom, totalno šašavom i pomalo (čitaj po mnogo) van kontrole! Dan okreta, preokreta, obrta, situacija koje upadaju, ispadaju, napadaju i nas takođe na teškim mukama u pokušajima da se iskontrolišemo. Dan je odličan i dan je nikakav. Dan u kojem ne znamo šta nas iza ćoška čeka, a isto tako – nemamo pojma kako ćemo reagovati i šta ćemo sledeće uraditi.

Kada sam napisala „dan je odličan“ – to znači da će on doneti zaista nekima od nas vrlo pozitivna iznenađenja, fenomenalan osećaj i talas pozitivnih raspoloženja i dešavanja, kao da vas neko odjedanput iz totalnog dauna diže nebu pod oblake.

Kada sam napisala „dan je nikakav“ to znači da se u njemu kriju kojekakva nerviranja, stresovi, preokreti, pucanja, nervoze, pokušaji da sputamo sebe da ne progovorimo (a baš bismo, baš hteli to), rasprave, problemi sa tehnikom, internetom i naravno – problemi u međuljudskim odnosima.

Ove karte označavaju i veliko gomilanje energije i oko nas i u nama. Neki se okovi više ne mogu izdržati, neke se teskobe više ne mogu sakriti, neke se ozlojeđenosti i besovi više ne mogu prećutati! Sa one ekstra pozitivne strane – danas nečije reči, postupci, poruke, pozivi, akcije, danas iznenađenja i dešavanja u našoj svakodnevici – donose da nam je srce puno radosti i donose energiju sa kojom bismo brdo mogli da pomerimo. Optimizam se budi i u fazonu smo – ma kakav bre problem, sad ću taj problem da pregazim očas posla!

Sa one negativne strane – napetost u nama, nervoza koja preti da kulminira i da sve ono što nosimo u sebi kao teret istresemo na osobu preko puta nas. Blokade mogu popucati jer se frustracije u nama otimaju da izađu.

Ovog su dana najpre na tapetu emotivni i poslovni odnosi – u njima se u prethodnom periodu najviše gomilalo i ćutalo pa eto danas prilike da se situacija preokrene. I koliko god početni momenat izgledao kao loš – kao što sam rekla u nedeljnom pregledu – potrebno je da se nešto desi da bi se raščistio teren. Ako imate nešto da kažete ili uradite – uradite i kažite to danas, pa kud puklo da puklo! Ako niste spremni da kažete ili uradite, onda dobro pripremite živce i samokontrolu jer će vam biti potrebni!

Danas jeste dan za akciju i komunikaciju. Danas jeste dan da se negativnosti čiste. Napomena – budite obazriviji sa strujom i aparatićima svake vrste – previše je ovo energije na jednom mestu pa nemojte da se iznenadite kvarovima ili kuršlusima.

Budite dobrooooooo!!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3