Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 09.03.2021.

UDOVAC – IZNENADNA SREĆA

Hej, jeste li primetili da nam u poslednje vreme za dnevna otvaranja izlaze karte koje donose totalno podeljenu energiju i osećaj? Kao da već neko vreme unazad dan ne može sam sa sobom da se dogovori hoće li biti crn ili beo, tužan ili radostan, pokretan ili statičan, optimističan ili mračan?

Sudeći po kartama, ni ovaj nam utorak nije izuzetak. Udovac donosi energiju statičnosti, žaljenja, „poklopljenosti“ lošim osećajima ili životnim okolnostima, donosi nam težinu i tromost, donosi aktiviranje svih hroničnih problema. To mogu biti hronične boljke, boluckanja i bolesti, ali mogu biti i neke druge „hronične“ situacije – hronična besparica, hronična usamljenost i tako dalje i tako dalje.

Iznenadna sreća pak donosi šok, iznenađenje, preokret, nagle prilive pozitivne energije, ali i nagle prilive besa i stresa. U pozitivnom smislu doneće potrebu i mogućnost da izađemo iz ustaljenih okvira i nekih blokiranosti, doneće želju za društvenošću i druženjem, doneće prijatna iznenađenja. U negativnom – u trenutku se možemo iznervirati, u trenutku nas nešto može izbaciti iz takta.

Zbirno gledano – na prvom mestu ovaj dan može potencirati na zdravstvenoj problematici – hroničnim bolestima, cirkulaciji, krvnim sudovima, oscilaciji pritiska, može biti jakih meteoropatskih reakcija.

Što se tiče dešavanja – iskreno, meni ovo ne izgleda kao neki normalan i lagan dan. I pored povremenih priliva pozitivne energije i pozitivnih dešavanja, celokupni okvir ovog utorka je prilično zahtevan i kompleksan, naporan.

Klonite se danas situacija koje u vama izazivaju bes i nervozu, koje vas „prodrmavaju“. Isto tako – pokušajte da kroz kontakte sa onima koje volite danas podignete sebe, ukoliko upadnete u statičnu i mutnu fazu.

Budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3