Kaži mi, kaži...

Venera u znaku Jarca – trajne vrednosti

U znaku Jarca Venera će boraviti do prvih dana 2023-e godine. Ovde se planeta ljubavi, uživanja u životu i finansija nalazi u vlasti Saturna, planete struktura, ograničenja, vremena, sudbine. Takođe, u znaku je u kojem je Mars egzaltiran – pa ova naoko „ledena kraljica“ u sebi nosi vatre koje kada se jednom rasplamsaju – gore, ludo!

Finansijski – ovo je vreme za domaćinski odnos prema novcu ili popularno rečeno za – stezanje kaiša. Nema rasipanja sredstava, vodi se računa o svakom dinaru, ulaže se pametno u ono što je trajnog karaktera, ali ovo je period i za postavljanje poslova na stabilne osnove jer ova Venera traži pre svega sigurnost, a teži i da se dokaže u poslovnoj sferi i da izbije na prvo mesto. Jer, Jarac je znak vrhova, statusa, proboja.

Ne pokazuje Venera u Jarcu samo sigurnost po pitanju finansija, već i sigurnost po pitanju ljubavi. Neka emotivna partnerstva imaju pravu priliku da ojačaju, da se partneri u većoj meri posvete jedno drugom i zajednički planiraju dalji tok svoje veze i budućnost. Jer, sada emocijama pristupamo na zreo i ozbiljan način. Period je definisanja mnogih odnosa jer sada nam ne treba površno, lakomisleno, prolazno….želimo da trajemo i da naša veza ima smisao i smer.

Probudiće ona i duhove prošlosti, ubaciti nas u sentimentalna i melanholična raspoloženja – vratiti nam neke slike, misli, osećanja…a možda i osobe,naročito u narednih desetak dana – njen kontakt sa retro Uranom iz Bika donosi iznenađenja, preokrete, neočekivano. Ukoliko se pojedini odnosi obnove, njihov tok će zavisiti samo od toga koliko smo i druga strana i mi sazreli i koliko smo spremni da istinski predamo sebe jedno drugom. Neće ovaj Venerin tranzit biti samo vezan za prošlost – baš u narednom periodu neko može poremetiti naš mir, probuditi nas iz učmalosti, oživeti nas.

Ova Venera nosi vernost, trajnost, odgovornost, dužnost.  Ozbiljne i jake ljubavne priče.  Baš ono što nam je potrebno u ovim nesigurnim vremenima.

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3