Kaži mi, kaži...

NEDELJNA PROGNOZA PO CIGANSKIM KARTAMA!!!!! (8.-14.10.2018.)

 

PUTOVANJE – NEPRIJATELJ – IZNENADNA SREĆA – OFICIR – NADA – ISTINA

Znate li šta mi prvo upada u oči kada pogledam karte koje su izašle za sedmicu koja je pred nama? Sve su energetski vrlo jake, svaka na svoj način, ali je i velika većina njih nestabilna, promenljiva – pa sam sigurna da je pred nama nedelja sa velikim pokretom i akcijama, ali u isto vreme i sa dosta oscilacija, što u dešavanjima, što u našim raspoloženjima…..No, hajmo mi redom pa da probamo da odredimo šta nas čeka….

Prvo na šta bi trebalo obratiti pažnju u poslovnom segmentu jesu međuljudski odnosi. Biće situacija u kojima se neko prijateljsko, kolegijalno ponašanje može očas posla pretvoriti prvo u natezanje i ubeđivanje, a onda u raspravu. Dalje – možemo u nekom trenutku pomisliti da nam kolega ili saradnik „zabija nož u leđa“, to jest – da nas ogovara, da nam podmeće koješta, da nam uskraćuje bitne informacije ili da pokušava da nas prevede žedne preko vode….Čim imamo karte Neprijatelj i Iznenadna sreća jednu pored druge, da znate da je to upozorenje – ishitrenost, brzina, impuls – sve to može dovesti do žestokih svađa u tren oka….a vrlo je moguće da bismo se kasnije zbog toga pokajali. Niz karata Oficir – Nada – Istina pak govore o tome da moramo imati „odloženo delovanje“, to jest – da prvo trebamo proveriti, razmisliti hladne glave, pa tek onda odlučiti da li ćemo nešto uraditi ili ne. Naime, itekako je moguće da je sve nesporazum, koji se može rešiti…..Dakle, savet je – ne upadati u vatru, nego prvo iskulirati, pa onda proveriti – i trebalo bi da na ovaj način izbegnete mnoge neugodnosti….

Pored ovoga, poslovni segment će tokom ove sedmice doneti mnogobrojne promene i dešavanja u poslednjem trenutku. Ne držite se baš čvrsto svojih planova, jer je itekako moguće da ćete morati da ih menjate i prilagođavate se trenutnim okolnostima. Najbolje su postavljene delatnosti koje na bilo koji način imaju veze sa inostranstvom, državnim i javnim organizacijama, trgovina putem interneta, moderne tehnologije i tako dalje….Savet je da budete vrlo aktivni, da uspostavljate nove kontakte i širite mrežu poznanika i prijatelja, jer su za to preduslovi odlični. Povezujte se sa ljudima, trebaće vam, kao i vi njima…..

Zdravstveno – pa iskreno, onako. Aktivno je sve ono što se vezuje za viruse, bakterije, za krvne sudove, kičmu, oči, zube. Ono što možete da uradite jeste da dižete imunitet i da ako zagusti – ipak odete do lekara. Takođe, još jedna nedelja u kojoj je oprez u saobraćaju jaaaaaako potreban. Ne žurite. Znate kako se kaže – ko se ženi na brzinu, taj se kaje natenane. Doduše, u ovom saobraćajnom slučaju bi to pre izgledalo ovako – ko žuri ima velike šanse da posle popravlja automobil……

Emotivno – znam da vam se želudac prevrne kada počnem priču sa „paaaaaa…….“ ali ja zaista ne znam kako bih drugačije opisala ovu sedmicu po pitanjima ljubavi……Da je bajno, pa i nije. Iskreno rečeno, nije ni strašno – osim ako sami sebe ne uvalite u problem. Da se to ne bi dogodilo, treba primeniti isti princip kao i za posao – pre nego što krenete u napad, prvo razmislite. U ovoj sedmici najbolje funkcioniše strast i ljubavno – erotsko ludilo, pa idite na tu stranu – ništa neće da vam fali. Samo nemojte potezati pitanja za koja znate da mogu da izazovu krš i lom u vašim bitnim emotivnim relacijama. Ukoliko ste usamljeni – sve preko posla, preko prijatelja, društvenosti, interneta – sada nudi pregršt prilika za zabavu! Namerno kažem „za zabavu“ jer ovo ljubavne karte nisu…..No, šta fali da se malo opustimo, poigramo, flertujemo, ludujemo! Pa ništa! Bitno je da se nešto dešava i da nam nije dosadno, zar ne?

Uživajte u ovoj sedmici. Jes malo burna, ali ni mi nismo za bacanje – naravno da je možemo savladati! Srećno!

Coki vas vasa Venerica <3

 

*originalni tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/