Kaži mi, kaži...

KONJUNKCIJA VENERE I JUPITERA U ZNAKU RIBA – od 27.04.-02.05.2022  (tačan aspekt je 30-og aprila)

Da, Venera je mali benefik. Da, Jupiter je veliki benefik. Da, Jupiter se nalazi u svom sedištu, to jest – vlada znakom Riba. Da, Venera je ovde egzaltirana i u konjunkciji sa Jupiterom će biti tačno na mestu svoje egzaltacije. Da, ovo je mnogo lep i još više fin aspekt.

Ali.

Pošto bih rekla da svi očekujemo čudo, padanje pečenih pilića sa neba, svemirske ljubavi, srodne duše, blizanačke plamenove, svežnjeve novca i svašta tako nešto lepo i fino – ja bih da pokušam da vam navedem još simbolika ovog aspekta – da ne bude posle – e, meni se čudo nije desilo – ova Venera ne radi a Jupiter je fejkara!

Dakle – šta JOŠ (pored tih divotnih čuda) označava ova konjunkcija?

– lenjost

– emotivnu glad i pokušaje da istu ugušimo zatrpavanjem hranom

– druženje

– duhovni napredak

– meditaciju

– velike duhovne blagoslove

– lepe i poznate verske ustanove

– avanturu

– velika očekivanja

– velika obećanja

– velike šarene laže

– prijatne susrete sa prijateljicama ili mladjim ženskim osobama (misli se na druženje)

– bogatu tetku

– poklon (a taj poklon može da bude i čokolada, ne 10.000 evra)

– ulepšavanje

– jaku i prenaglašenu šminku

– kupovinu lepog odevnog predmeta

– jake začine

– tajne avanture, odnose

– velike platonske ljubavi

– poludele hormone

– ogromnu proždrljivost

– velikog prevaranta

– ispijanje kafe do u nedogled

– radost sestri, prijateljici ili neudatoj tetki

– poziv na veridbu ili veridba prijateljice

– poziv za venčanje vaše drugarice ili iste one neudate tetke

– kupovinu vrednog predmeta za ulepšavanje kuće

– umetnički predmet

– veliko koristoljublje

– sponzorušu

– žensku osobu koja se prenemaže, trepće i gleda da ulovi bogatog dasu

– velike snove

….i tako dalje i tako dalje….milion primera i isto toliko simbolike

Prema tome – ako vas nisu zatrpale pare, ako se niste magično zaljubili i nije vam srodna duša ovih dana pala direkt u naručje, opet nećete moći da kažete da ova konjunkcija nije delovala na vas – Jer, možda ste se divno proveli sa prijateljicom na nekom umetničkom ili društvenom događaju, možda ste čuli lepe vesti od svoje rođake ili sestre, možda ste kupili sebi nešto jako fino, a možda ste i potrošili novce na nešto što je delovalo kao super a ispalo je bezveze. A možda ste sanjali divne snove. A možda ste naleteli na nekog naduvanog lika punog para koji vas je smorio svojim „ja pa ja“ fazonom. A možda ste ovih dana gladni ljubavi i gladni stabilnosti – samo krkali i gledali gde ćete da uvalite pozadinski deo i da se ispružite i lenčarite.

Tako da…..baš je lepa ova konjunkcija, ali ne – nikako ne znači da će vam doneti čudna čuda, puno para i varijantu „i živeli su srećno i zadovoljno do kraja života“. Jer sve to su očekivanja, velika očekivanja i veliki snovi – što i jeste simbolika ovog aspekta….ali drage moje i dragi moji – očekivanja nisu automatski ispunjenja, a snovi umeju da se rasprše kad ih realnost pogleda u oči.

Da, sa ovim aspektom biće i onih srećnika kojima će se ta čuda zaista dogoditi i kojima će se život u momentu okrenuti za 180 stepeni. I njihovoj sreći se treba radovati jer je došao red na njih da ih sudbina pogleda i namigne im. Možemo samo da poželimo da će se i nama dogoditi nešto lepo i da se i naši snovi mogu ostvariti.

Voli vas vaša Venera BEZ Jupitera, ali SA papilotnom 😀 <3 😀 <3