Kaži mi, kaži...

Mesečni horoskop za april 2022-e

U april ulazimo sa Suncem, Merkurom i Mesecom u znaku Ovna. U znaku Bika je Uran, u znaku Jarca Pluton a u Vodoliju su se smestili Mars, Saturn i Venera. Jupiter i Neptun su u znaku Riba.

April otvaramo mladim Mesecom u znaku Ovna. Nov početak manifestovan u znaku koji i govori o počecima, akciji, delovanju, proboju, pokretu, inicijativi. No, dispozitor mladog Meseca je Mars u konjunkciji i u vlasti Saturna u Vodoliji što ne obećava niti laka niti brza rešenja. Šta više, ti počeci i promene nagovešteni mladim Mesecom mogu biti nešto što se dešava jako sporo i uz velike komplikacije i suočavanja sa teškoćama. Takođe, ovaj period može biti obeležen velikom nervozom, lakom eskalacijom dešavanja, afektivnošću, problemima u saobraćaju, a vrlo je nepovoljan za relacije bilo kog tipa – poslovne, emotivne, porodične, prijateljske i tako dalje….

5-og aprila Venera prelazi u znak Riba u kojem je mesto njene egzaltacije. Egzaltiranost Venere nosi ushićenje, preterivanje, jake emotivne zanose, naglašenu intuitivnost i maštu, ali i iluzije, zablude i ljubavne i novčane prevare i skrivanja. Ovo je klasična varijanta „ružičastih naočara“ – vidimo ono što želimo da vidimo jer nas jaka osećanja nose….neki put u ljubavne dubine, a neki put u ljubavne ponore. Tokom svog tranzita kroz znak Riba koji će trajati do 2-og maja pozicija ove planete će ukazati na platonske ljubavne priče, tajne veze, prevare (naročito u drugom delu meseca kada će doći do Neptuna i Jupitera) ali isto tako i na mahinacije po pitanju novca, tajne dogovore i pregovore kao i mogućnost pa, prilično solidnih zarada.

11-og aprila Merkur prelazi u znak Bika. Planeta komunikacije, procesa razmišljanja i informacija u ovom će znaku biti okrenuta ka materijalnom, ličnim vrednostima i finansijama.

15-og aprila Mars izlazi iz Saturnove vlasti i prelazi u znak Riba. Sve do polovine meseca imaćemo te unutrašnje i spoljašnje „lomove“ vezane za bilo koju životnu sferu. Jer Mars kao planeta koja treba da nam da impuls i akciju, usmerenje – biće zarobljena Saturnovim uticajem što će donositi otezanja, odugovlačenja, velike prepreke i blokade da ostvarimo ono što želimo. U znaku Riba Marsova energija je pritajena, vođena osećanjima, pomalo poročna, lutajuća, lako se zanese i idealizuje a onda još lakše razočarava, pasivna i okrenuta pre unutrašnjem nego spoljašnjem svetu, vizionarska, sklona tajnim stazama i bogazama. Dakle, period tajnih dogovora, tajnih priča i odnosa.

17-og aprila pun Mesec u znaku Vage. Dani najčudnijih mogućih saveza i dogovora, političkih pregovora, sešće i dogovoriće se oni koji su tvrdili da nikada neće napraviti dogovor, spojiće se oni za koje je izgledalo da su nespojivi. A sve pod velom tajne.

20-og aprila Sunce će preći u znak Bika i počeće vladavina ovog znaka ali i centralni deo proleća. I na samom kraju meseca, 30-og aprila očekuje nas delimično pomračenje Sunca i mlad Mesec u znaku Bika.

Dakle, april nam je energetski podeljen u dva dela – prvi deo do 15-og aprila kada prisustvo Marsa i Saturna u istom znaku utiče kroz težinu i na negativan način na sve sfere našeg života i na drugi deo meseca kada Venerina i Jupiterova simbolika preuzimaju primat i određuju tempo i način dešavanja.

Radujemo se aprilu, a pogotovo tom drugom delu koji bi trebao, nakon toliko lomova i pritisaka da nam konačno pokaže proleće u svoj svojoj lepoti i donese životnu radost. Srećno!!!!

 

OVAN

Ljubav

Bićete pod dosta jakom, povremeno ustalasanom energijom tokom prvog dela meseca i u tom periodu bi se trebalo kloniti ubeđivanja, a pogotovo raspravljanja sa voljenom osobom jer strasti mogu lako eskalirati i dovesti vas do granice prekida….a neki mogu tu granicu i preći. Više pozitivne energije, više emocija a manje tvrdoglavosti – i ovaj će se nezgodan period prevazići. Ostatak aprila je mekši, sa jednom suptilnijom i nežnijom  energijom koja će ići na ruku vašem odnosu. I za slobodne a pogotovo za zauzete Ovnove važi upozorenje – itekako postoji mogućnost ulaska u tajne emotivne priče koje mogu u početnoj fazi doneti veliki zanos…..šta će doneti posle, to je već pitanje. Jer tamo gde je veliki zanos, postoji potencijal i za veliko razočarenje ili velike komplikacije. Pored ovih tajnovitih tajni, slobodni mogu da ostvare interesantne kontakte preko društvenih mreža, izlazaka, društvenih aktivnosti i prijatelja.

Posao

Taj period do polovine aprila i poslovno je dosta zategnut. Nije trenutak da se donose bitne odluke, a pogotovo ako ih donosite u afektu ili impulsivno. Odnosi u poslovnom segmentu, a naročito sa nadređenima ili starijim kolegama, saradnicima – mogu biti sa dosta nervoze. Pre bi se reklo da je april dobar za planove koji mogu ići onim pravcem koji vam odgovara i realizovati se ili u drugom delu meseca ili tokom maja. Troškovi će obeležiti prvih par nedelja aprila, ostatak meseca je sa vrlo dobrim prilivima.

Zdravlje

Povremeno su mogući problemi sa spavanjem a kod starijih sa pritiskom i cirkulacijom. Takođe – osetljivost sinusa i mogućnost alergija.

 

BIK

Ljubav

Otprilike do polovine meseca odnos sa voljenom osobom može imati izraženije uspone i padove a vi nećete biti baš motivisani da se time bavite i radije ćete se povlačiti ili u tišinu ili u kontakte sa prijateljima u kojima ćete tražiti podršku i razumevanje. To će biti period i nekih vaših preispitivanja u kojem ne biste trebali da donosite bilo kakve konkretnije odluke koje se vezuju za vaš emotivni život. Odgovore na pitanja koja postavljate sebi dobićete – ili kroz savet od strane prijatelja ili ćete sami uspeti da odgovorite na njih. U svakom slučaju, drugi deo aprila i za partnera i za vas je ispunjeniji zajedništvom, bliskošću a verovatno ćete tada imati i više podstreka da izlazite, krećete se ili otputujete negde. Slobodni Bikovi – ovo jeste mesec zaljubljivanja, mesec kada osećanja uzimaju prevlast nad raciom. Izvesno je pokretanje ljubavne priče, ali bi bilo dobro da ne idealizujete osobu sa kojom ste.

Posao

Izazovni i umarajući aspekti su prisutni u prvoj polovini meseca kroz obaveze, ali i kroz odnos sa saradnicima i nadređenima. Muče vas nedoumice, čak i razmišljanja da stavite tačku na postojeće radno mesto i potražite nešto drugo. Ne savetuju vam se impulsivni potezi, naročito oni u afektu, besu ili inatu. Ukoliko težite promenama, period od druge polovine aprila i kroz maj mesec otvoriće vam nova vrata, do tada sačekajte. Generalno – tek u drugom delu meseca stabilizujete se i teret obaveza se smanjuje.

Zdravlje

Posle komplikovanog marta, april vam donosi stabilniju zdravstvenu situaciju. Još uvek je moguć pojačan stres i problemi sa spavanjem.

 

BLIZANCI

Ljubav

U emotivnim relacijama biće oscilacija tokom aprila – tokom prvog dela meseca poradite na svojoj impulsivnosti, ali i na tome da ne zapostavljate voljenu osobu zarad društva i planova sa njima, a tokom drugog dela na tvrdoglavosti i potrebi da budete uvek u pravu. Ono što i partneru i vama može češće tokom ovog meseca praviti problem jeste ljubomora i sumnjičavost, kojima ćete oboje biti skloni. Rešenje nije niti u ćutanju niti u verbalnim „napadima“ – samo u iskrenoj, otvorenoj i mirnoj komunikaciji u kojoj ćete se truditi da jedno drugom razjasnite nedoumice koje imate. Slobodni Blizanci – izražena društvenost, bićete u pokretu i željni inicijative i osvajanja. Proširićete krug  poznanika, ali i otvoriti sebi prostor za nove simpatije i flertovanje. U drugom delu aprila – mogućnosti tajnih veza.

Posao

Nemojte nestrpljenjem pokvariti sebi neke poslovne šanse kojih će u prvom delu meseca biti. I za pripadnike vašeg znaka važi da tokom ovog perioda ne smete da se zalećete bez razmišljanja u odluke i dogovore. Drugi deo aprila posebno aktivira vaše polje karijere i period pred vama donosi šanse za poboljšanje poslovnog angažmana, za napredovanje i promenu radnih mesta, ali i za pojačanje u segmentu finansija. Strpljenje i prava akcija u pravo vreme – to je vaš moto tokom aprila.

Zdravlje

Prijaće vam fizička aktivnost i da budete u pokretu. Moguće su povrede, naročito glave i ekstremiteta. Stariji Blizanci – osetljivost sinusa i grla.

 

RAK

Ljubav

Potencijalni problemi su prisutni u prvoj polovini meseca kod zauzetih – kod nekih parova će se koplja lomiti zbog finansija, kod drugih zbog manjka zajedničkog vremena a kod trećih – zbog toga što sve više shvatate da ne delite iste poglede na život, odnos i da se udaljavate po mnogim pitanjima. Ovaj period će samo pokazati gde postoje razlike i neslaganja između vas, a na vama je da li ćete na tim razlikama raditi i truditi se da ih prevaziđete ili ćete stvari pustiti „niz vodu“, pa kako god da se to završi. Drugi deo aprila kod nekih od vas će doneti više bliskosti, ali kod drugih – tajne koje ne želite da otkrijete jedno drugom. Naravno da bi ovo vreme bilo najbolje iskoristiti da pokušate da probudite pomalo zatrpanu emociju između vas dvoje. Slobodni Rakovi – april vam daje šanse da počnete da se baš lepo emotivno budite. Bićete otvoreniji za ljubav i vrlo je moguće da će vam se ona sada i desiti.

Posao

Mlad Mesec u polju karijere sa kojim započinjete april govori da su promene otpočele, ali da će njihov tok biti spor i zahtevan po vas. Najbolnija tačka i dalje su vam finansije – kod nekih od vas zbog slabih i neujednačenih priliva, kod drugih zbog izrazitog povećanja troškova nad kojima nemate kontrolu. I po pitanju posla prva polovina aprila je obeležena teškoćama i zahtevnim obavezama, dok druga daje više prostora i za zaradu ali i za napredovanje. Razmislite o pokretanju posla u privatnoj režiji.

Zdravlje

Kod starijih Rakova – problemi sa koštano zglobnim sistemom, zubima, cirkulacijom, pritiskom. Mlađi – sinusi, glavobolje, alergije.

 

LAV

Ljubav

Izrazito komplikovan period u emotivnim relacijama traje tokom prve polovine aprila – partner će biti težak, zahtevan i kao da će vas gurati da donesete neke odluke za koje vi još uvek niste spremni. Ova energija se može ublažiti time što ćete vi biti inicijator za dešavanja, izlaske, pa čak i izlete i po koje putovanje. U stvari, trudićete se da time što se nešto dešava pozitivno u vašem odnosu popravite partnerovo raspoloženje. Drugi deo meseca vama skreće fokus na poslovna i porodična dešavanja pa će sve ono vezano za voljenu osobu otići u drugi plan. Inače, ovo je prvi mesec u kojem bi se neki pripadnici vašeg znaka mogli odlučiti za početak zajedničkog života ili ulazak u brak sa partnerom. Slobodni Lavovi – prošlost vas prati u stopu iako vi pokušavate da krenete dalje i ostavite je iza sebe. Mogući su kontakti sa bivšima. Za nešto novo – čudan mesec koji može doneti komplikovane i zahtevne emotivne priče.

Posao

Velike promene u poslovnom segmentu krenule su još od novembra i pomračenja Meseca u vašem polju karijere a sada u aprilu se nastavljaju vrlo intenzivno – čeka vas i delimično pomračenje Sunca na samom kraju ovog perioda. Neke situacije i poslovni odnosi će se lomiti u ovim danima – mogući su prestanci rada, potraga za novim poslom ili drugačije poslovno usmerenje. S jedne strane se osećate nesigurno (naročito po pitanju finansija) a sa druge ste svesni da su promene neophodne i ka njima idete.

Zdravlje

Istrošenost i umor. Potrebna vam je fizička aktivnost, više kretanja i promene u načinu ishrane. Boravite što više na vazduhu i u prirodi.

 

DEVICA

Ljubav

Kako ćete proći kroz april ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku zavisi najpre od suštinskog kvaliteta odnosa sa voljenom osobom. U onim vezama u kojima postoji nestabilnost i mnogo nedorečenosti, a pogotovo u onima u kojima postoji sumnja i nepoverenje – izvesne su velike oscilacije, naročito tokom prvog dela meseca. Vi ćete biti previše teški i zahtevni a partner će biti sklon povlačenju i ćutanju. Ukoliko je vaš odnos suštinski stabilan kroz ovaj nepovoljan period ćete lakše proći, sve vreme se trudeći da se uklopite i razjasnite nedoumice ili da se bavite zajedničkim pitanjima i planovima. Šta više – neki od vas se baš u ovom mesecu mogu odlučiti za podizanje odnosa na viši nivo. Slobodne Device – potencijala za emotivna dešavanja ima, ali najpre tokom drugog dela aprila. Neko vas može u priličnoj meri zaneti harizmom, misterioznošću. Samo izbegavajte tajne priče i odnose ukoliko je to u vašoj moći.

Posao

Poslovno zahtevan i umarajući period traje do polovine aprila – ali ovo je istovremeno i momenat kada možete završiti ili pokrenuti poslove ili projekte od velike važnosti. Samo izbegavajte impulsivnost u donošenju odluka, ali i sukobe na radnom mestu, pogotovo sa starijim kolegama i šefovima. Vaši planovi će krenuti bržim tokom u drugom delu meseca i bićete prilično zadovoljni rezultatima. Finansijski momenat je sada jako značajan – novca će biti više nego inače, ali troškovi će ih pratiti u stopu.

Zdravlje

U prvoj polovini aprila se nastavlja nepovoljan period u kojem je potrebno više se usmeriti na navike, kontrole i očuvanje mentalnog i fizičkog zdravlja. Ne idite preko svojih granica. Ostatak meseca je dobar.

 

VAGA

Ljubav

Period koji bi mogao doneti češće razmirice i povišenu energiju u vašim emotivnim relacijama trajaće do polovine meseca. No, ovo neće uticati na stabilnost odnosa ali neke od vas može „pogurati“ u pravcu romantičnih interesovanja, najpre kroz poslovni segment. Postoji realno iskušenje za vas, a ulazak u bilo šta tajno može vam zakomplikovati život, ali ne sada već tokom maja meseca. Generalno gledano, Vage će tokom aprila najviše energije trošiti baš kroz posao pa neće ni imati baš mnogo vremena da se bave partnerom. Želećete da uživate i da se opustite kad ste zajedno, ali da ne izvlačite nikakve bitne teme na dnevni red. Slobodne Vage se mogu poprilično zaljubiti – da li će ovde doći do realizacije veze ili će sve ostati za sada samo na romantičnim snovima i platonskim odnosima – to zavisi od mnogo faktora. Jedina „opasnost“ jeste da se zaljubite u osobu koja je zauzeta ili koja krije od vas svoj emotivni status.

Posao

Jedan od boljih poslovnih meseci je pred vama. To ne znači da će biti lagan – pogotovo će prvi deo meseca biti obojen težinom, kompleksnim odnosima i zahtevnim saradnicima kao i velikom količinom obaveza. No, drugi deo aprila donosi vrlo solidne poslovne šanse, mogućnosti za unapređenje i za dobre dogovore, i ono što će vam biti od velike važnosti – dobre šanse da znatnije poboljšate stanje svojih finansija. Povoljan vam je mesec i za kredite, za pozajmice ali i za rešavanje ostavinskih pitanja.

Zdravlje

Dobar trenutak za promenu navika – kroz ishranu i fizičku aktivnost najpre. Manji problemi sa venama, alergijama i hormonima, najpre kod starije populacije.

 

ŠKORPIJA

Ljubav

Tokom celog aprila vaše emotivne relacije su na ispitu zrelosti, odgovornosti i trajnosti. Naglašeno polje ljubavi, da – pomoći će mnogim parovima da kroz emociju iznađu rešenja za komplikovane situacije, ali će isto tako one koji su u dužim vezama pogurati u pravcu zajedničkog života, braka, prinova. No, biće i onih parova kojima čak ni naglašenost ovog polja neće pomoći da održe mir i stabilnost. Kao što smo to već rekli ranije – svi vaši odnosi su na preispitivanju i neki će prestati da postoje. Pomračenje Sunca u polju partnerstava krajem aprila govori da se faza „opstati ili nestati kao par“ nastavlja i dalje. U suštini – ukoliko je odnos sa voljenom osobom nestabilan a želite da se održite – morate menjati nešto. Iz korena. Slobodne Škorpije – to naglašeno polje ljubavi, ali i polje partnerstava mnogim će usamljenim pripadnicima ovog znaka doneti tu, toliko čekanu ljubavnu priču. San i java će se konačno poklopiti.

Posao

April počinjete mladim Mesecom u polju poslovne svakodnevice i obaveza i sigurno je da će prvih par nedelja ovog perioda obeležiti istovremeno vaša prodornost i jačanje ambicija, ali i komplikovani zadaci, odnosi sa kolegama i obaveze na dnevnoj bazi. Koliko ćete se u prvom delu aprila zaletati (i često udariti glavom o zid) toliko ćete u drugom delu meseca funkcionisati drugačije, sporije, pametnije – čuvajući svoje snage a istovremeno lagano gradeći priče koje želite. Finansije su u aprilu vrlo dobre.

Zdravlje

Prvi deo meseca je rezervisan za teškoće sa koštano zglobnim sistemom, cirkulacijom, zubima, sinusima. Ostatak ovog perioda je zdravstveno povoljan po vas.

 

STRELAC

Ljubav

Neće baš uvek biti savršeno i sjajno u vašim emotivnim relacijama tokom aprila, ali kada se prevaziđe nešto napetija prva polovina meseca – lakše će se doći do dogovora, do planiranja i zajedničkih lepih trenutaka, ali i do bitnih odluka koje se vezuju za vašu porodicu, ukućane, ulaganje u stambeni prostor ili važne korake kao što je planiranje zajedničkog života, prinova, braka. Za vas je ovo jedan vrlo moćan period u kojem ćete napraviti bitne korake i mnogo toga promeniti na bolje. Jedini, potencijalni problem koji bi mogao izaći na dnevni red jeste osoba iz vaše prošlosti (koja je još uvek prisutna u vašim mislima) ili pak pokretanje nekog flertića. Što se slobodnih pripadnika ovog znaka tiče – intenzivno ćete pokušavati da osvojite nekog, ali će se ova osoba pokazati kao „tvrd orah“ i moraćete jako da se potrudite oko nje. Poslednja dekada aprila može doneti početak lepe i zanosne emotivne priče.

Posao

Imaćete teškoće prilikom završetaka obaveza ili projekata tokom prvog dela meseca. Što više budete žurili ili potencirali na tome da što pre nešto obavite – izgledaće kao da se situacije sve više otežu ili sve više komplikuju. Ovo vas hoće umarati i nervirati, pa gledajte da se u tom periodu ne pokačite nepotrebno sa saradnicima ili kolegama. Naglašeno polje poslovne svakodnevice u drugom delu aprila govori o dobrim poslovnim rezultatima, a kod nekih od vas – i o želji za pokretanjem privatnog posla.

Zdravlje

Teškoće u saobraćaju i mogućnost povreda, kao i problemi sa koštano zglobnim sistemom mogući su u prvom delu meseca. Više se odmarajte ali i praktikujte blagu fizičku aktivnost, šetnje.

 

JARAC

Ljubav

Promene su ono što očekuje Jarčeve u emotivnim vezama i brakovima. Te promene će krenuti dosta lagano i sa naporom tokom prvog dela aprila, a mnogo dublje i izraženije će biti tokom ostatka meseca. Ovo je period kada i partner i vi menjate neka svoja ustaljena ponašanja, navike i pokušavate da se prilagodite jedno drugom u većoj meri. Sve ono što vas je u prošlosti kočilo kao par i donosilo vam probleme sada se može redefinisati, popraviti – ali samo zajedničkim trudom i radom. Kod onih koji su u vezama kreće se ka definisanju odnosa i neće biti čudno ukoliko se neki parovi odluče za podizanje odnosa na viši nivo, zajednički život, brak, pa i prinove. Slobodni Jarčevi – prošlost ima primat u prve dve dekade meseca – moguće su obnove kontakta i odnosa sa bivšima. Poslednja dekada aprila rezervisana je za nove ljude, nove početke, nove emotivne zanose i okretanje novog ljubavnog lista.

Posao

Korak napred, korak nazad. Takav ćete imati osećaj u prvoj polovini meseca jer će sve ono u šta budete ulagali trud i snagu funkcionisati promenljivo, sa velikim zastojima i kolebanjima, odlaganjima. Čak ni segment finansija neće biti stabilan i pojaviće se troškovi koje ne možete izbeći ili odložiti. No, koliko je ovaj period naporan, toliko vam drugi deo meseca daje vetar u leđa. Vi ćete se pokrenuti u većoj meri, bićete vrlo sposobni u dogovorima i aktivirati priče i poslovne saradnje od kojih ćete imati koristi.

Zdravlje

Problemi sa sinusima, glavoboljama, meteoropatskim reakcijama ali i sa zglobovima i ligamentima – naglašeno su prisutni u prvoj polovini aprila.

 

VODOLIJA

Ljubav

Partner i vi – tu ste, ne mrdate nigde jedno od drugog a odnos je – pa, sa većim oscilacijama. Red dobrog raspoloženja, red nemanja vremena jedno za drugo, red zajedničkih lepih aktivnosti, red onoga kada svako od vas gleda svoje obaveze i prioritete, red opuštenih razgovora, red obostranog pametovanja i inaćenja. Pomračenje Sunca u vašem polju doma, porodice, intime koje se dešava na samom kraju ovog perioda u suštini govori o tome da se faza preispitivanja i pokušaja usaglašavanja nastavlja i dalje. Kod nekih parova ovo će pokrenuti intenzivna razmišljanja i planove o zajedničkom životu, kod drugih – doneće probleme koje se vezuju za porodicu a koje ometaju vaš odnos. Što se slobodnih Vodolija tiče – kontakti sa prošlošću obeležiće vrlo intenzivno prve dve dekade meseca. Šta uradite po tom pitanju do tada – uradili ste, jer ostatak aprila ne daje nikakve niti nove niti stare šanse, samo maštarenje i snove.

Posao

Možda emotivno ovo baš i nije bajan mesec, ali je zato po pitanju finansija – izuzetno plodonosan. Doduše, to baš i nećete primetiti u prve dve nedelje aprila jer ćete tada biti pod velikim teretom obaveza a finansije će klackati. No, drugi deo meseca kao da vam gura pare u džep na svakom koraku. Jedino na šta biste trebali da obratite pažnju jesu vaše trošadžijske sklonosti koje će takođe biti povećane. Generalno gledano – pred vama je mesec truda i napora, ali zato i povoljnih finansijskih rezultata.

Zdravlje

Sklonost povredama, ali i osetljivost zuba, kostiju, ligamenata kao i sitni problemi sa grlom, alergijama, sinusima i respiratornim traktom – sve će se to nagurati u prvu polovinu meseca.

 

RIBE

Ljubav

Jupiter i Neptun su već u vašem znaku, u prvoj nedelji aprila dolazi vam i Venera u goste, a polovinom meseca – Mars. Možda će do te polovine aprila i biti povuci – potegni situacija u vašim emotivnim relacijama, može biti nekih nesigurnosti, nedoumica, strahova – ali nakon toga ama baš sve vam je otvoreno da gradite i stabilizujete i unapređujete svoj ljubavni život. I da na prvom mestu – uživate u onome što vam se dešava. Sada jeste vreme za pozitivne promene i kod onih koji su u braku, a pogotovo kod onih koji su u emotivnim vezama. Za vas sada može doći vreme ozbiljnih dogovora, odluka i usmeravanja veze na viši nivo. Što se slobodnih Riba tiče – sem tog klackavog i nesigurnog puta početkom aprila, ostatak ovog meseca je odličan da upoznajete nove ljude, da se zaljubljujete baš onako zanosno i duboko kao što samo vi umete. Sa malo sreće – bićete u lepoj emotivnoj priči do kraja meseca.

Posao

Malo nerviranja i problema oko finansija ili oko nekih informacija, dogovora – biće prisutno u prvoj polovini aprila. Činiće vam se kao da će vam nešto što ste već mislili da ste osvojili – izmaći iz ruke u poslednjem trenutku. No, ovaj period nedoumica će proći a ostaće brdo povoljnih šansi i dešavanja za vas. Ovo je period ozbiljnih dogovora, velikih promena i jakih poslovnih akcija kod vas. Po pitanju finansija ta druga polovina aprila će biti izuzetno plodonosna i doneti vam stabilnost.

Zdravlje

Do polovine meseca su mogući pojačan stres, nesanica ili problemi sa varenjem. Ostatak ovog perioda je povoljan. Vreme je da se više fizički aktivirate i da uživate u prirodi.

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3