Kaži mi, kaži...

Nedeljna prognoza po ciganskim kartama (11.-17.2.2019.)

LJUBAVNIK – SUDIJA – OFICIR – NESREĆA – PUTOVANJE – VERNOST

U bukvalnom prevodu kombinacija karata koja je izašla za ovu sedmicu bi bila – Dobro razmisli, odluči, ako nisi siguran sto posto pitaj nekoga kome veruješ, prikupi svu svoju snagu I jurni sa verom u sebe I svoju srećnu zvezdu I nadaj se najboljem!

Da, ova nedelja će mnoge stvari pokrenuti. Doduše, neko će se pokrenuti zato što nema drugog izbora, neko zato što će biti toliko iznerviran I pogođen onim što se dešava oko njega, neko uz jasan plan I jaku usmerenost ka cilju, a neko haotično bez ikakvog reda I smisla. No, suština je jedna te ista – ovo je nedelja da nešto konkretno uradimo za sebe! Neko će biti bitke na više frontova – na poslu, u ljubavi, sa novcem, sa prijateljima, porodicom – a nekog će potkačiti dešavanja samo u jednom segmentu I sve ostalo će otići u zapećak, u neki peti plan. Poenta je – neka vrata će se u ovoj nedelji otvoriti pred nama, ali je malo verovatno da to može biti na neki miran način. Ne, to mora biti uz žurbu, uz jurnjavu, uz nerviranje I nagle preokrete, uz iznenađenja – lepa I ona koja to baš I nisu. Ali nije važno to kakve će okolnosti biti, a one će svakako biti tumbave I neočekivane, važno je to šta u tim okolnostima možemo uraditi! A možemo mnogo! Potrebno je jako pratiti situaciju, ne uključivati se u onaj deo koji je skopčan sa nerviranjima I raspravama, već čekati svoj trenutak! A onda delovati, snažno, precizno I sa samopouzdanjem! I kao što rekoh na početku – nadati se najboljem! A ima šanse da nas to “najbolje” itekako potrefi!

Ono što je takođe važno jeste da u ovoj sedmici ne bijemo bitke sami! Podrška je tu, tražili je mi ili ne! I treba je prihvatiti! Jer, bolje se vidi i odlučuje u dvoje ! U ovoj sedmici očekujte i iznenadna poslovna putovanja sa dobrim rezultatima, ali i mnogo jače kontakte sa inostranstvom !

Emotivno – tenzija postoji u odnosima, bilo da je nagurana ispod površine, bilo da izbija u povremenim ključajućim talasima. U ovoj će nedelji biti onih koji će prekinuti odnos u kojem su. Ali, verovali ili ne – kraj biste trebali da prihvatite sa zahvalnošću. Jer, oslobađa vas tereta koji ste do sada nosili, i otvara vam nove puteve. Ako su neke priče završile svoj životni vek, onda je vreme da ih sahranimo, dostojno ožalimo, ali I da se osetimo rasterećeno I kažemo sami sebi “Ok, hajd da vidim šta je to što me dalje čeka, a mora biti bolje nego ovo do sada!” Naravno, to važi samo za one veze koje su dotrajale – u onim drugim doći će do velikog talasa promena koji u početnoj fazi neće biti lagan I jednostavan, ali koji vas I partnera vodi ka nekim čistijim, jasnijim, ma boljim odnosima! Znači, vreme je za definisanje veza, pa šta god to značilo I na koji god se to način odigralo! One veze koje u ovoj nedelji tek otpočnu, a mogu otpočeti naglo, burno, uz vrele strasti I jednu ogromnu količinu pozitivne energije – imaju šanse da traju!

Zdravstveno – sledi nam još jedan talas virusa, biće tu malo I stresa koji se može manifestovati kroz oscilaciju pritiska ili probleme sa krvnim sudovima. Moguća je čak I tahikardija – opet – kao posledica nervoze I jake energije pod kojom smo trenutno.

Dakle, pred nama je nedelja u kojoj treba očekivati neočekivano, u kojoj se treba nadati promenama, I u kojoj iste te promene treba prigrliti obema rukama! Pred nama je nedelja koja nosi jednu veliku dozu adrenalina I posle koje više ništa neće biti isto!

Prihvatite izazove I uživajte u njima! Srećno!!!!!

Ljubi vas vasa Venera sa papilotnom <3

 

*originalni tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/