Kaži mi, kaži...

Nedeljni horoskop 24.-30.12.2018.

OVAN

Hrana

Neka ovo bude poslednja nedelja loših navika – ne samo po pitanju ishrane. Zaista biste mogli da u narednu godinu uđete sa novim odlukama, novim načinom života, da postanete najbolja verzija sebe. U ovim danima „vežbajte“ svoju odlučnost – na primer – smanjite količinu začina koje koristite…

Ljubav

Podsetiće vas neke situacije na prošlost I na neprijatna iskustva sa voljenom osobom od ranije. Ili će pak strahovi potpuno bezrazložno proraditi u vama, donoseći vam u prvim danima ove nedelje uznemirenost I osećaj da ne kontrolišete svoj emotivni život. Pustite da se sve slegne samo od sebe, ovo su prolazni momenti, prolazne nedoumice I prolazni strahovi – ako ih ne “hranite” – samo će nestati za par dana. Sa partnerom se volite, poštujte I budite podrška jedno drugom. Usamljeni su upoznali osobu koja je baš po njihovoj meri – lepo osećate I varnice I hemiju I povezanost između vas dvoje – sve je tu što treba da bude, samo se početak odnosa nekako odugovlači I razvlači. Biće I toga, kad mu bude vreme….

Posao

Potrebno je više opreza u ovoj sedmici – kvadrat Merkura sa Neptunom I Marsom može doneti obećanja, lažne priče, pogrešne informacije, nerazumevanje sa bliskim saradnicima I probleme sa dokumentacijom I važnim papirima. Ukoliko potpisujete bilo šta od značaja, morate biti stopostotno sigurni da radite pravu stvar, da ste sve uslove pročitali I razumeli na pravi način. Potražite savet, pomoć ili podršku osoba kojima verujete I koje cenite.

Novac

Ako nešto liči na mogućnost brze zarade – pitanje je da li je istinski isplativo, da li je u skladu sa zakonom I da li na kraju možete ostati na gubitku. Pametno raspolažite svojim novcem.

Zdravlje

Ako vam san neće na oči ovih dana – probajte da se fizički izmorite kroz rekreaciju, da popijete šolju toplog mleka pre odlaska u krevet ili čaja – najpre kamilicu I nanu.

 

BIK

Hrana

Društvo vas vuče ovih dana na ručkove, večere, zakuske, na mesta na kojima se dobro jede, ali I dobro pije. A vi kao da ništa ne možete da odbijete – uživate iz sve snage. Ipak, bilo bi dobro po vas da izbegavate teška jela, da ne pretovarujete stomak I naravno – da se klonite veće količine alkohola.

Ljubav

Jednog dana strast, drugog dana drama, trećeg dana se volite kao na samom početku vaše ljubavne priče….i tako redom. Ako sve izgleda mirno, onda su nemiri u vama. Držite se dragi Bikovi – nije lako kad vam je vladarka ukopana u mulj mutnih škorpionskih voda i kada imate osećaj da vam konci dešavanja povremeno izmiču iz ruku. U ovakvim osećanjima vi ne umete da plivate – stabilnosti sada nema pa nema i zato je uzaludno boriti se i rukama i nogama za nju – okrenite sve na strast i neka sva nervoza i nemiri nestanu u spavaćoj sobi ! Dragi usamljeni – suviše su ovo mutni i čudni dani da biste dali poverenje onima koji se pojave. Ima novih kontakata i osoba oko vas….ali je pitanje koliko vrede…

Posao

I na poslu slična situacija kao po pitanju emocija. Jednog dana sve vam je jasno I sve funkcioniše kako treba, već u sledećem – opšti kolaps. Nerazumevanje ili čak konflikti sa saradnicima a ako radite u sektoru usluga – ovih dana ćete imati klijente koji ne znaju šta hoće, ali jedino su sigurni da nisu zadovoljni I da će vas zbog sopstvenih frustracija maltretirati zahtevima. Kontakti sa inostranstvom su dobri, ali ne treba dogovarati niti potpisivati ništa na brzinu.

Novac

Novac lako ide iz vaših džepova. Toliko lako, da u ovoj nedelji treba voditi računa I da ga ne izgubite ili da vas neko ne pokrade – bilo u prevozu, bilo kroz neke šeme I rizične aktivnosti.

Zdravlje

Osećaćete se dosta izmoreno I bez energije. I dalje vam stoje preporuke što se ishrane I fizičke aktivnosti tiče.

 

BLIZANCI

Hrana

Oči su vam gladne – sve biste da probate, okusite, smažete. Ni sami ne znate šta vas je uhvatilo ovih dana – možda pretpraznična euforija pa su svi apetiti otvoreni? Vodite više računa o kvalitetu namirnica, a posebnu pažnju obratite na alkohol – neće vam baš prijati u većim količinama….

Ljubav

Vrtite vi I partner neke priče, vrtite I nikako da nešto pametno izvrtite. Vaša veza malo, malo pa se pretvara u filozofske debate bez kraja I konca –aspekti koji trenutno deluju na vaš znak I partnerske odnose jedino su dobri za neka putovanja, za odmore, za baškarenja I uživanja. I vodite se time. I još jedna stvar – što oboje više ćutite I samo uživate jedno u drugom – bolje ćete proći u ovoj nedelji. Usamljeni Blizanci sve tako naleću na neke osobe koje hoće da im prodaju maglu, koje vas nešto mažu I lažu – prave se fini I slatki I šarmantni I divni – a šta se zaista iza toga krije Bog sveti zna. Vi možda vidite, a možda I ne vidite da nije sve tako kao što izgleda….ali uživate u dešavanjima. I to je nešto, zar ne?

Posao

Ovo su dobri dani da se uči, da se širi znanje, da se šire poznanstva I kontakti u poslovnoj sferi. Ono što vam je slaba tačka trenutno jeste vaš jezik koji kao da nije pod vašom kontrolom – pričate I šta treba I šta ne treba I to vas čak može dovesti u neprijatne situacije. Zato bolje ćutite I pratite šta se oko vas dešava, bolje ćete proći. Svu svoju snagu sada usmerite da pohvatate neke poslovne cake, da unapredite svoje znanje. Na nove poslovne predloge odgovarajte umerenim optimizmom I ništa ne potpisujte.

Novac

Novac će vam ovih dana stizati u poslednjem trenutku, baš onda kada ste digli ruke od njega. Ne zalećite se u novogodišnjim kupovinama.

Zdravlje

Promenljiva raspoloženja, oscilacije energije – čas ćete biti puni snage, čas isceđeni kao limun. Stariji Blizanci neka obrate pažnju na pritisak, jetru I žuč.

 

RAK

Hrana

Uhvatila vas je manija kuvanja I pripremanja omiljenih obroka. Svaki čas nešto krčkate u kuhinji ili ste pak krenuli u ozbiljna razmišljanja povodom praznika i menija za novogodišnje dane. Vama lično bi sada prijala svedena ishrana, ali je malo verovatno da ćete baš tako funkcionisati.

Ljubav

Dosta ste osetljivi u prvoj polovini nedelje, uzimate sve previše k srcu I lično I u tim danima možete se osećati nesigurno, čak povređeno iako za to možda I nema pravih razloga. Nije vreme za isterivanja pravde niti za rasprave jer iz toga ništa pametno neće izaći – bolje sačekajte neki dan da se nemiri u vama utišaju I da jasnije vidite situaciju oko sebe – onda ćete možda shvatiti da I niste imali pravih osnova za toliki stres. Možda niste najzadovoljniji stanjem u emotivnoj priči u kojoj ste, ali daleko od toga da je ona loša baš toliko koliko vi sami sebi možete predstaviti. Usamljeni Rakovi I dalje su pod nekim finim emotivnim aspektima koji im otvaraju šanse za strast, ljubav I nova poznanstva.

Posao

Izmiču vam neke situacije na poslu iz ruku – previše je obaveza, previše je onih koji vas kuckaju po ramenu I traže vašu pomoć, previše je papirologije I zvrckanja telefona svaki čas. Dosta ste iscrpljeni od tempa koji vam je ovih dana nametnut, ali I pored toga uspevate da pronađete snage u sebi da završite ono što je najhitnije I najneophodnije. Neko iz kolegijalnog okruženja će pokušati da vas izmanipuliše ovih dana – primetićete to, ali vaše je da li ćete pristati na ovu “igru”.

Novac

Stabilno u smislu – stabilno nemate para. Šalim se malo – nije situacija toliko loša I čak vas neki manji iznos može obradovati ove sedmice.

Zdravlje

Ono kako se osećate trenutno itekako može biti posledica stresa. Potrebno vam je da se dobro odmorite I napunite baterije, ali I okružite se pozitivnim ljudima.

 

LAV

Hrana

Možda bi bilo najbolje da se okrenete proverenim načinima ishrane I zaboravite na egzotiku, kombinovanje začina, eksperimentisanje u kuhinji kojima ste toliko bili skloni u prethodnom periodu. Vaš stomak će vam biti zahvalan….

Ljubav

Ono što želite I ono što trenutno dobijate u partnerskim odnosima je dijametralno suprotno. Zapitajte se – da li su možda vaše želje neumerene, prevelike I isto tako – koliko vi lično ulažete sebe u odnos sa voljenom osobom? Nema lakih rešenja ove nedelje – preko nekih stvari treba preći, nešto treba prećutati, malo ljubomoru utišati I truditi se da komunikacija sa partnerom ide kako treba. Vi uradite ono što je do vas, dajte primer – a dalje će sve ići samo od sebe….Usamljeni Lavovi su zatrpani ljubavnim ponudama, a šta I koliko od toga vredi – to je već pitanje. Kvantitet je tu, ali je kvalitet sporan. Lepo je to kad se neko “lomi” oko vas, ali ako su to “prodavci magle” – šta će vam takve osobe, iskreno?

Posao

Sunce, vladar vašeg znaka – ušlo je u polje poslovnih obaveza I odgovornosti, poslovne svakodnevice. Za vas to uvek znači da će obaveze krenuti da se pojačavaju I da nećete moći da dignete glavu od posla. Isključite sad to što biste hteli da budete na nekom drugom mestu, opušteni I veseli I uključite maksimalnu odgovornost prema onome što morate završiti. A toga ima ihaj haj. Informacije koje stižu do vas ne uzimajte automatski zdravo za gotovo – I ne reagujte na osnovu njih pre nego što ih proverite.

Novac

Pare povremeno slete kod vas, a onda odlete brzom brzinom. Ne možete da pohvatate gde ste ih potrošili, samo znate da ih više nema.

Zdravlje

U takvom ste periodu da morate biti odgovorniji prema sebi. Starijim Lavovima polako se aktiviraju hronične tegobe I boljke.

 

DEVICA

Hrana

Ishrana vam je čas jednolična, čas krenete da eksperimentišete I uživate u najneobičnijim ukusima. Kao da u ovom periodu lutate, nikako ne možete da pronađete neki režim ishrane koji bi vam zaista odgovarao. Samo nemojte da preterujete – ni u začinima, ni u teškoj hrani, ali ni u alkoholu.

Ljubav

Budite ove nedelje iskreni prema partneru, otvoreni – ne sakrivajte, ne muljajte, ne brljajte – jer druga strana je otvorila četvore oči I pomno prati svaki vaš potez I meri svaku izgovorenu reč. Ukoliko ste od onih koji rade nešto sa strane – poseban oprez je potreban! Primenite ove male cake, budite nasmejani, vedri, raspoloženi – i sve će funkcionisati kako treba. Usamljene Device mogu se zainteresovati za osobu koja je na prvi pogled fascinantna, zanosna, opijajuća – baš kao da je po vašoj meri krojena! Ipak, zbog umešanosti Neptuna u celu ovu igrariju, sigurno je da makar nešto krije od vas. Možda su to sitnice, ali možda mogu biti I neke krupnije stvari. Zato nemojte baš mnogo da letite da ne biste aterirali nezgodno.

Posao

Komunikacija sa poslovnim partnerima I saradnicima će većim delom ove nedelje biti totalno čudna. Kao da različitim jezicima govorite – nikako da se sporazumete kako valja. Osim toga, vi ćete imati osećaj da neko pokušava da vas prevede žednog preko vode – I nije loše da zbog tog osećaja budete nešto više na oprezu. Trudite se da sa šefovima imate korektan odnos, mada je I ovde izvesno da će biti nesporazuma. U poslovnoj svakodnevici – nemojte baš mnogo da filozofirate I solite drugima pamet – više radite!

Novac

Ne umete da baratate novcem, I to je sada više nego izvesno. Konstantno dajete pare za nešto što vam nije potrebno I konstantno se posle toga prebrojavate I kukate….

Zdravlje

U ovoj nedelji bi bilo odlično kada biste alkohol sveli na nulu, pogotovo ako ste vozač. Ionako niste baš skoncentrisani I fokusirani, samo vam je još piće potrebno….

 

VAGA

Hrana

Itekako može da se dogodi da neke svoje frustracije ili nezadovoljstva lečite hranom u ovom periodu. Negde ste svesni šta je u pitanju, ali ne možete da pronađete dovoljno snage u sebi da se obuzdate. Pa šta da se radi, doći će valjda uskoro neki bolji dani….

Ljubav

Imate osećaj da situacija sa partnerom ne ide nigde, da se samo udaljavate jedno od drugog, I da više ne znate ni šta je ono što vas spaja. Hajte, bez previše dramatizovanja I dubioznih razmišljanja – ništa se posebno ne događa osim što vam jednostavno okolnosti nameću da ne možete da se povežete jedno s drugim na način na koji biste želeli. Verujte – I druga strana se oseća isto kao I vi – I vašem voljenom biću je potrebno da oseti sigurnost kroz vas, a trenutno je nema. U prevodu – previše se osećanja ovde mota, a premalo je realizacije. Doći će i to, ne brinite. Usamljene Vage neka ovaj period iskoriste za druženje i nova poznanstva, ali neka ne prave neke odabire i ne ulaze u nove ljubavne priče.

Posao

Odlično ste vi isplanirali svoju poslovnu nedelju I u svojoj glavi napravili ekstra organizaciju kojom ćete uspeti da sve bez većih problema obavite I završite. Samo….znate kako se kaže – Mi planiramo, a Bog se smeje….U prevodu – kada ulete neke situacije I ljudi sa strane, kada ulete obaveze koje nikako niste isplanirali – dobićete jednu ogromantnu zbrku iz koje ćete se jedva iskobeljati I iščupati. Ništa od vašeg mira u ovim danima – ali ako je za utehu, završićete ogromnu količinu posla, I to dosta uspešno.

Novac

Vidite I sami da vas pare hoće. Hoćete I vi njih – znači, ljubav je obostrana. To što vaši voljeni novci odlaze od vas brzinom munje – pa šta da se radi, takav vam je horoskop. Doći će opet, ne brinite.

Zdravlje

Imate osećaj da vam fali sve, a verovatno vam ne fali ništa. Jedino na šta trebate da obratite pažnju jeste saobraćaj, kao I to da se negde ne polomatate, ne padnete, ne ugruvate se.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Daj malo ovoga, malo onoga, daj da se proba I onaj slani zalogajčić….pa kako da propustim ovo parče torte koje mi se tako ljupko smeši….i tako dalje I tako dalje. Škorpije jedu I ne znaju za dosta. Ako već jedete, ne morate I da pijete. Bar ne alkohol. Pijte čajeve, I to u što većim količinama.

Ljubav

U nekom momentu – u potpunosti zaboravite na partnera, ne padne vam na pamet tokom celog dana. U drugom – postanete opsesivni, ljubomorni, strast se u vama probudi a zajedno sa njom I potreba da kontrolišete, zgrabite voljeno biće I ne dozvolite da se makne od vas ni milimetar. U suštini – jasno vam je da ta vaša pomešana osećanja sada vladaju vama, šaltaju vas gore dole brzinom od sto na sat. Pa šta uraditi po ovom pitanju? Ništa. Pogotovo ništa ako imate nameru da pravite neku dramu oko svega ovoga. Usamljene Škorpije su komplet od osećanja satkane ovih dana. Privlačite I privlače vas. A da li se tu nešto konkretno dešava I radi? Paaaaa….kako kod koga, ali nešto slabo…možda krajem nedelje….

Posao

A posao? Posla ima, I više nego što vam to u ovom trenutku odgovara. Ili makar – više nego što možete da postignete. A trudite se, zaista. Samo nekako nikako da se organizujete kako treba, non stop uleću stvari I obaveze koje po prioritetu automatski idu na prvo mesto I vi ono što ste radili do tada morate odložiti. Povremeno ćete se pogubiti u svemu što se dešava pa je itekako moguće da ćete nešto zaboraviti, pogrešiti ili otaljati ofrlje, kao mačka repom. Trudite se da ovoga bude što manje….

Novac

Vi ste u periodu koji je super što se priliva tiče. Druga je stvar što se takođe i u super periodu što se odliva novca tiče. I šta sad ? Pa ništa, zarađujte. A onda trošite. I tako u krug.

Zdravlje

Sem tog načina ishrane i vaših loših navika – jedine zaista slabe tačke ovih dana su respiratorni organi i genitalna regija. Ali ni to nije strašno, ni malo….

 

STRELAC

Hrana

A šta da vam po ovom pitanju kažem kad sve znate i sami ? Tačno znate koje su vam greške I šta ne radite kako treba. Ali ipak nastavljate I dalje, I to u potpuno istom maniru. Jedino na šta vam moram skrenuti pažnju jeste alkohol – tu gledajte kako znate I umete da budete umereniji…

Ljubav

Imate osećaj da vas partner šalta kako hoće I da vas povremeno prevodi žedne preko vode. Možda je to istina a možda I nije – možda ste sve to u svojoj glavi umislili, možda vam se samo čini, možda preuveličavate. Pošto ne možete znati za sigurno – vi budite svoji, budite korektni I kako treba, budite raspoloženi, vedri I nasmejani, puni pozitivne energije kao I do sada. I nemojte pokušavati vi da lažete osobu koju volite – sada to ne umete da radite, uhvatiće vas na keca….Usamljeni Strelčevi su I dalje pod opsadom kojekakvih likova I likuša. Treba tu probrati šta je dobro,a to je sada maltene pa nemoguća misija. Zato uživajte u komunikaciji, flertujte, zabavite se – a odluke ostavite za kasnije, za drugi put…

Posao

Iako imate želju I volju – ne možete na tri strane. Odustanite od ovakvog načina funkcionisanja, jer ćete se samo pogubiti u dešavanjima I zaboraviti ono što vam je prioritetno. Usmerite se striktno na ono što je najbitnije – I rezultati neće izostati. U međuvremenu – odličan vam je period da proširite svoj krug poznanstava u poslovnom segmentu – da dođete u kontakt sa mnogo ljudi od kojih će neki možda biti značajni I za vašu budućnost. Bez konkretnih odluka I potpisivanja bitnih ugovora ove nedelje, molim…

Novac

Sunce vas je malo obasjalo kada su finansije u pitanju. Neki prilivi koji su značajniji i koji vam mogu doneti da se malo stabilizujete….

Zdravlje

Mlađi su odlično, super se osećate I neka samo tako nastavi. Kod starijih – može biti reumatskih tegoba ove nedelje.

 

JARAC

Hrana

Ulazak Sunca u vaš znak može doneti da konačno osvestite šta radite kako treba, a šta je potrebno menjati kada je ishrana u pitanju. Bilo bi dobro da izbegavate previše začinjena jela, naročito previše soli – jer će dolaziti do zadržavanja vode u organizmu, pa ćete se osećati naduto I otečeno.

Ljubav

Partner vodi neku svoju politiku, svađa se sam sa sobom. Voljena osoba kao da je u periodu da mora povremeno da napravi dramu, a vama uopšte nije jasno čemu tangiranje i zbog čega frka. Ukoliko se ovo nastavi, samo ćete se okrenuti sebi i zatvoriti se. A druga strana onda neka obigrava oko vas i pokušava da vas otvori. Trenutno vam je najbitnije da vam je glava mirna i ne želite da se svaki čas nervirate oko gluposti. Usamljeni Jarčevi u ovoj nedelji prošlost žive. Ili kroz « stare » osobe koje su duboko prisutne u njihovom životu, ili pak kroz nove koje tako podsećaju na neka prethodna iskustva i emotivne priče. Ljubav vas hoće, ali ne onakva kakvu želite već onakva kakva vam se nudi. Uzmite ili ostavite, na vama je.

Posao

Nije loše, ali nije ni sjajno. Mnogo je toga nedefinisanog, nejasnog, mnogo toga vas zbunjuje i možda niste sigurni na koju stranu da krenete. Opterećuju vas neke situacije, iako možda nema pravog razloga za tako nešto. Imate osećaj da ste na raskrsnici, a tri blage veze nemate koji put da odaberete. Ili pustite da se sve samo od sebe raščisti, ili pak ostavite bitne odluke za kasnije. Ne za ovu nedelju. Svesni ste da vam neki ljudi prodaju priče i misle da im verujete. Samo neka misle tako, vi znate bolje od njih.

Novac

Samo nemojte da se uplićete u neka ulaganja i sve će biti kako treba. Po pitanju novca ne stojite sjajno, ali nije ni toliko strašno koliko vama povremeno izgleda.

Zdravlje

Ulazak Sunca u vaš znak doneće vam više energije i to da se bolje osećate. Stariji Jarčevi bi mogli više da se odmaraju.

 

VODOLIJA

Hrana

Cas nemate apetit, čas jedete brzinski i tamanite sve ispred sebe, kao da vas neko goni. No, ovi drugi momenti su tokom ove sedmice ipak češći što će vam donositi da povremeno imate probleme sa varenjem I stomakom.

Ljubav

Mnogo vam se planeta sakrilo iza leđa, između ostalih i Sunce koje vlada vašim partnerstvima. Sta ovo znači ? Pa znači da ćete, naglašeno u prvoj polovini nedelje, imati osećaj da ništa ne može kako vi hoćete. Vi želite da se vidite sa partnerom – e ne može. Vi hoćete da popričate nešto ozbiljno – e nije vreme. Taman ste se dogovorili oko izlaska i susreta – e druga strana ima neke obaveze koje nikako ne može da izbegne. Bez histerisanja i drame – sve što ne može u prvom delu sedmice, moći će u drugom. Zato ne pravite oluje bez razloga. Usamljene Vodolije su i dalje pod opsadom od strane udvarača. Doduše, kod nekih su to « internet udvarači » – u prevodu – daleko im lepa kuća….

Posao

Ima posla, ma ima ga i previše. Ima i sastanaka, komunikacije, susreta, dogovora – više nego što možete da postignete. A organizacija vam je trenutno nula. Kobeljate se, a ni sami ne znate kako. Svesni ste da morate koristiti prilike koje vam se otvaraju, samo je problem što je tih prilika sada zaista mnogo. Što bi se reklo – ne postizavate, a trudite se zaista. Samo vi upregnite sebe sto posto i junački naglavačke uletite u sve ovo. Čistiće se situacije brže nego što mislite. Samo napred, Vodolijeee!

Novac

Šta da vam kažem osim da po stoti put ponavljam ono čega ste I vi sami svesni – novac stiže, novac ide I tako u krug.

Zdravlje

Bilo bi dobro da te neke svoje loše navike regulišete, ali je pitanje imate li sada dovoljno snage za tako nešto.

 

RIBE

Hrana

Mars u vašem znaku traži energiju kroz hranu I vi mu je neštedimice dajete. U prevodu – drage Ribe, stvarno umete da preterujete. Hajd kad je hrana u pitanju, to ćete koliko toliko držati pod kontrolom (povremeno), ali od alkohola bežite koliko vas noge nose….

Ljubav

Mars u vašem znaku, Venera u vodenoj sestri Škorpiji I još Mesec u Raku početkom ove nedelje – osećanja, osećanja, osećanja. Ribe samo na osećanja misle I ništa im više nije u glavi. A ta osećanja – naravno, vrlo povredljiva I vrlo se sve shvata lično I kao ujed za vašu nežnu dušicu. Zato ćete biti skloni da od jedne partnerove reči (ili ćutanja), od jednog postupka – napravite u svojoj glavi dramu u kojoj ćete već videti kako se sve raspada, kako ostajete sami I nesretni I tako dalje. Da li da vam kažem da mnogo filmujete ovih dana? Budite dobri I ne pravite frku sami sebi. Usamljene Ribe će tako da se zaljube da neće znati gde im je glava a gde repić….Samo da taj/ta nisu zauzeti I sve će biti dobro….

Posao

Papirologija, dokumentacija – oprez! Kontakti I dogovori sa ljudima – oprez! Verovanje u tuđa obećanja – oprez! Sada možete računati samo na sebe, a ni to nemojte sto posto. Nemojte se ubeđivati sa drugima, pogotovo ne sa šefovima I uzdržite se kada vam dođe da solite pamet drugima. Organizovani niste, ali vam na svu sreću Mars u polju ličnosti daje dovoljno snage i energije da na mišiće izgurate sve ono što od obaveza imate. U prevodu – još jedna uspešna, ali vrlo naporna nedelja je pred vama.

Novac

Biće ove nedelje parica. Obradovaće vas njihov dolazak, ali vas neće obradovati što ćete jedan veliki deo ovog kolača morati odmah da prosledite dalje.

Zdravlje

Niste loše, osim što vas povremeno uhvate neka smorna raspoloženja. Borite se sa njima, možete vi to. Starijima blaga aktivacija hroničnih tegoba.

 

coki vas vasa Venera sa papilotnom <3

 

*originalni tekst objavljen na sajtu Moj astrolog http://www.mojastrolog.rs/horoskop/nedeljni-horoskop/