Kaži mi, kaži...

Nedeljni horoskop 16.-22.03.2020.

OVAN 

Hrana

Jedite konkretnu hranu – vašem organizmu trebaju kalorije i energija. Trošite se dragi Ovnovi mnogo – zato to morate nadoknaditi. Pijte čajiće a može i po koja rakijica – daleko bilo,ne zbog toga što vi u tome uživate, nego preventive radi!

Ljubav

Partner je težak, a vi ste još teži. A može i ovako – partneru je teško, a i vama je. Pomozite jedno drugom, nosite te terete zajednički. Potrebno vam je da se oslonite, da podržite, da date jedno drugom ruku podrške. Možda i da popričate o stvarima o kojima do sada niste, ne da ćutite i brinete brige u sebi. Za vas dvoje – ova nedelja je mirna. Problema i tenzija može biti samo ako zaista nemate preča posla, nego želite da zatalasate situaciju. Slobodni Ovnovi – nekome se dopadate i ova osoba to uopšte ne krije – gleda svaku priliku da vam pokaže svoju zainteresovanost. Od vas zavisi šta će i da li će biti nešto.

Posao

Merkur ponovo ulazi u vaše polje tajnosti, vraćajući se putem kojim je već dva puta prošao u prethodnih mesec i po dana i period od naredne dve nedelje bismo mogli nazvati „treća – sreća“. Jer, sada konačno dolazi razrešenje svih nedoumica i pitanja koja su vas opterećivala. Sunce ulazi u vaš znak uz veliku Saturnovu podršku iz Vodolije od vikenda, pa je pred vama period dobrih dogovora, saradnji koje su možda tek u povoju, ali koje obećavaju stabilnost, trajnost i kvalitet.

Novac

Mirno u finansijskom segmentu. Sredinom nedelje manji neplanirani trošak.

Zdravlje

Slabiji imunitet, umor. Ne zaboravite da kupite toalet papir. U što većim količinama.

 

BIK

Hrana

Vladar polja hrane je otišao u znak Riba i nisam ja kriva što bi sada vama najviše odgovarala baš riba morski plodovi svake fele. Druga je stvar što vama ti riblji specijaliteti dva posto na um ne padaju jer Venera u vašem znaku hoće da uživa a ne da trebi koščice dva sata.

Ljubav

Realno gledano – nikakav problem ne postoji u vašim emotivnim relacijama. E sad, ako ste vi i pored odličnih aspekata koje trenutno imate dovoljno sposobni da napravite neku raspravu ili tenziju – samo napred! Čak i da uspete da na kratko ustalasate odnos sa voljenom osobom, vrlo brzo će se sve vratiti u normalno funkcionisanje. Zato ne talasajte, nego uživajte. Slobodno stavite sebe na prvo mesto i objasnite voljenoj osobi da bi baš bilo fino da vam udovoljava i da vas razmazi. Slobodni Bikovi – lepi ste kao upisani i u kontaktu sa makar par udvarača….a vreme uglavnom provodite sa prijateljima…

Posao

Komunikacija, pogotovo sa autoritetima – prilično se unormalila, ali ne računajte da će to trajati nešto naročito dugo. Naći će oni opet razlog da budu teški kao crna zemlja. Šta više, neki njihovi zahtevi ili predlozi pred kraj nedelje baš će vas smoriti jer za vas označavaju neuporedivo više posla….a finansija baš i ne. U međuvremenu – vi funkcionišete super, sve je stabilno po pitanju posla, nema nekih velikih iskakanja – samo povremene, normalne, prolazne tenzije.

Novac

Novac dolazi, ali vi imate osećaj da misteriozno nestaje iz vašeg novčanika u treptaju oka.

Zdravlje

Dobro ste. No, bićete još bolje ukoliko kupite mnogo toalet papira.

 

BLIZANCI

Hrana

Potrebna vam je visokoproteinska hrana, zdravi ugljeni hidrati. Konzumirajte med, ribu, spanać, jaja, jogurt, integralni pirinač, ćureće meso. Slatkiše izbegavajte, ali povremeno možete uzeti crnu čokoladu ili urme kao slatku zamenu.

Ljubav

Bilo da ste zauzeti ili slobodni, bilo da ste inače verni ili volite povremeno da flertujete – u svakom slučaju od ove nedelje vam se mnogo intenzivnije otvara mogućnost tajni kada je ljubav u pitanju. Ukoliko imate partnera, šteta bi bila da baš sada kada ste počeli da funkcionišete bolje, normalnije, stabilnije, sa više zajedničkog vremena – vi skrenete pažnju na nekog drugog. Definitivno kao opcija stoji, ali od vas zavisi da li ćete nešto zaista i uraditi. Vrlo je moguće da je samo intenzivna strast u pitanju, pa nemojte da vas posle glava boli zbog malo varnica….Slobodni – sklanjajte se od zauzetih i tajnih priča.

Posao

Vaš vladar Merkur ponovo ulazi u vaše polje karijere i sada jeste trenutak da sve ono što je u prethodnih mesec i po dana bilo u zastoju ili funkcionisalo kroz probleme – dobije svoj pravi obris, ali i donese rezultate. Od ove nedelje očekujte povećanje obaveza pa će biti potrebno da se jako dobro organizujete i fokusirate na važne stvari. Pokušajte da ne kasnite kada su obaveze u pitanju i da napravite dobar plan – kojeg ćete se naravno pridržavati. Otvaraju vam se vrata saradnje sa inostranstvom.

Novac

Čas prijatna čas neprijatna iznenađnja u finansijskom segmentu.

Zdravlje

Osetljivost respiratornog trakta. Postoji rešenje – kupiti toalet papir. Mnogo.

 

RAK

Hrana

Rakovi će u ovoj sedmici biti konstantno u maksimalnoj brzini, pa će se često dogoditi da propuste obrok ili da imaju malo vremena za njega. Ukoliko je to moguće – makar se potrudite da ne preskačete doručak – neka on bude obilan i kvalitetan.

Ljubav

Oni odnosi koji su istinski stabilni, samo će u ovoj nedelji dodatno tu stabilnost učvrstiti. Šta više, partner i vi se čvrsto držite jedno za drugo i pokušavate da zajedničke planove ostvarite, pogurate. Oni odnosi koji su pak suštinski nestabilni, konstantno će varirati. Imaćete dan mira, pa dan težine i pritisaka i tako redom. Ne mora da znači da će doći do prekida, pogotovo što Saturn krajem nedelje izlazi iz vašeg polja partnerstava i odneće jedan deo težine sa sobom, ali ne treba zaboraviti da će ono što niste rešili a što je loše – uskoro opet doći na dnevni red. Slobodni – uživate u nečijem društvu, baš vam prija.

Posao

Sunce ulazi u polje karijere uz Saturnovu podršku iz polja promena pa je pred Rakovima period kada se klima u poslovnim odnosima i okruženju menja. Očekuju vas neke bitne promene, koje mogu u ovoj nedelji biti nagoveštene. S druge strane – Merkur se vraća u polje planova, inostranstva – pa će ono što je u prethodnih par meseci pokrenuto a ostalo nezavršeno – konačno početi da dobija prave obrise i realizaciju. Pritisak vam stoji na dnevnoj bazi, ali umećete da se izborite sa njim.

Novac

Ulazite u znatno plodonosniju finansijsku fazu.

Zdravlje

Prolazne prehlade,problemi sa alergijama i sinusima. Nemojte zaboraviti kupovinu toalet papira !

 

LAV

Hrana

Pomalo vam je čudan apetit u ovoj sedmici pa vam se čas jede batak, čas od ptice mleko, a čas biste živeli samo od vazduha. Nemojte se zatrpavati hranom, ali nemojte otići ni u drugu krajnost. Potrebne su vam namirnice koje vas energetski dižu i pripremaju za sjajan period koji je pred vama.

Ljubav

Početak veoma značajnog perioda za vas. Ulazak Saturna u polje partnerstava otvara jednu višegodišnju fazu u kojoj će se u vašem emotivnom životu dogoditi ogromne promene. Odnosi koji su u svojoj suštini nestabilni već sada će početi da osećaju dubinske potrese koji se kasnije samo mogu pojačati – sve dok ili ne napravite korenitu promenu ili ne odete jedno od drugog. Oni koji su stabilni ulaze u period koji im donosi sigurnost i osećaj da su napravili pravi odabir. Slobodni su na korak do nečega što može postati vrlo bitan odnos. Neke su osobe već u vašoj blizini, a ukoliko nisu – očekujte ih, stižu uskoro.

Posao

Koliko je bitan za emotivne, taj isti Saturn je vrlo važan i za vaše poslovne relacije. Već u ovoj sedmici možete doći u kontakt sa osobom koja ima ili značajnu ponudu za vas ili koja vam otvara vrata za novu poslovnu fazu. U međuvremenu, radićete i to junački. Doduše, koliko god pokušavali – nećete moći da budete baš stopostotno organizovani, jer će postojati situacije i ljudi koji će vam odvlačiti pažnju. Pokušajte da se više fokusirate da vam ne bi promakla po koja greška.

Novac

Niste zadovoljni prilivima i tražite način kako da ih pojačate. Nije vreme za kredite i pozajmice.

Zdravlje

Energetski se dižete od vikenda. A još brže će vas dići ako nabavite dovoljno toalet papira.

 

DEVICA

Hrana

Rešile Device da promene nešto u svom načinu ishrane. A onda je Merkur ušao u znak Riba, Device su zaboravile šta su rešile i odlučno su nastavile po starom. Ako želite sebi dobro onda nema preskakanja obroka, nema slatkiša i grickalica, ali nema ni toga da jedete dok ne počne stomak da vas boli.

Ljubav

Na vašem ljubavnom nebu u ovoj sedmici zaista ne bi trebao da postoji niti jedan oblačak. Sve se između voljene osobe i vas odvija prilično glatko, ima razumevanja, ima bliskosti, ima strasti. Na sve ovo – ponovni ulazak Merkura u vaše polje partnerstava dodatno će vaš fokus staviti na osobu koju volite. Moguće je da ćete pokrenuti i pitanja koja su u prethodna dva meseca nekako bila zatrpana ili gurnuta pod tepih. Sada je trenutak da i to razjasnite i nastavite dalje, zajedno naravno. Slobodne Device – neke osobe su već tu, neke tek dolaze. Ono što vam sleduje jeste ljubav i to ona koju je vredelo čekati.

Posao

Bitan momenat u ovoj nedelji jeste ulazak Saturna u vaše polje svakodnevice, poslovnih obaveza i odgovornosti. Ovo nije jednostavan, već prilično zahtevan tranzit ali je istovremeno i pokazatelj koliko će se od vas u narednom periodu očekivati da date sve od sebe. Promene koje će početi da se dešavaju tokom ove sedmice samo će vam delimično prijati jer ste vi itekako sposobni da ne vidite deset dobrih stvari zato što postoji jedna loša. U suštini, ovo je važna i jaka poslovna nedelja. Ne kukajte, radite.

Novac

Stabilna finansijska situacija.

Zdravlje

Uglavnom ste dobro. No, sa zalihom toalet papira, bićete još bolje.

 

VAGA

Hrana

Što se ishrane tiče skroz ste ok, osim kada su slatkiši u pitanju. Tu kao da ne uspevate da povučete ručnu kočnicu, koliko god da se trudite. Po koji slatki greh i nije toliko strašan, ali nemojte da preterate. Takođe, bilo bi dobro da smanjite upotrebu začina.

Ljubav

Sve kao nekako funkcioniše, ali to je kilometrima daleko od onoga što biste vi voleli i želeli. Prenaglašeni Mars – partnerska planeta u vašem polju doma i „teška“ Venera – koja vlada vašim znakom ali se nalazi u vama ne srodnom znaku Bika – i nisu baš neka najbolja kombinacija da biste se vi osećali lako, lepršavo, poletno. U suštini, vaši odnosi sada verovatno funkcionišu po principu – trebalo bi, moram, tako smo se dogovorili….i tako dalje. Gde je prenaglašena odgovornost i sporost – ni strast ne može „iščupati“ stvari u potpunosti. Slobodni – čekajte, dočekaćete. Evo vama Saturna, ozbiljne veze donosi.

Posao

Lepo su se Vage u prethodnom periodu naradile, a sada je vreme da se narade još više. Merkur se vraća u vaše polje poslovne svakodnevice, pa ćete valjda sada koliko toliko uspeti da pozavršavate te obaveze i poslove koje vučete već više od mesec dana. U principu, sve planete vas sada teraju da budete mnogo vredni i da ne traćite vreme na bezvezarije, a vama je baš baš baš potrebno da se povremeno izluftirate i opustite. Bojim se da je to luftiranje još prilično daleko od vas. Srećan rad!

Novac

Toliko fino zarađujete, a toliko još finije potrošite sve što dobijete….

Zdravlje

Hormoni, cirkulacija, alergije, osetljivost grla. Svega toga ne bi bilo da ste na vreme kupili dovoljno toalet papira.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Usitnile Škorpije pa sve mere koliko će da pojedu – da ne bude neki gramčić ili daleko bilo – kalorija više. I tako vi vodite računa striktno par dana, a onda naleti neko parče torte i pobrka vam koncepciju dibidus. Jure vas te poslastice ovih dana, a vi nešto slabo pokušavate da pobegnete.

Ljubav

Onda kada imate vremena za voljenu osobu – sve je u redu između vas dvoje. Samo je maleni problemčić taj što vi vrlo često nemate vremena ni za sebe, a kamoli za nekog drugog. Takođe, hteli da to priznate ili ne – malkice vas smara to što partner uporno pokušava da skrene vašu pažnju na sebe i ne želi da prihvati da ste vi u baš toliko ozbiljnim poslovnim peripetijama. Voljena osoba vas hoće za sebe, a vi se vrlo uspešno migoljite i dajete joj se na kašičicu. Slobodne Škorpije – komunikacije koje su bile u zastoju ponovo su pokrenute i lagano se bliži trenutak ljubavnog spajanja.

Posao

Kao da već niste u poslu, obavezama i trčanju do guše – eto i Sunca u vašem polju poslovne svakodnevice i obaveza da vam doturi još malo posla, čisto onako – da ne budete ni jednog minuta zaludni. Lepo ste vi izgurali prethodni period, napravili neke fine poslovne poteze, a rezultate svega ovoga tek očekujte – do kraja marta i sami ćete biti iznenađeni prilikama koje vam se otvaraju. No ništa nije bez razloga i slučajno – utrli ste pravi put i na pravi način. Sada je vreme da to i naplatite.

Novac

Standardno. Novac dođe – novac se potroši.

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija. A kad nabavite dovoljno toalet papira, bićete još bolje.

 

STRELAC

Hrana

Potrebna vam je ishrana i namirnice koje vam donose energiju – okrenite se zdravim ugljenim hidratima – žitaricama od celog zrna, integralnom pirinču. Smanjite mesne, a pojačajte mlečne proizvode. Takođe – konzumirajte u većoj meri sezonsko povrće i voće.

Ljubav

Ponovni ulazak Merkura u vaše polje doma, porodice, stabilnosti – dovešće do rešavanja pitanja koja su u prethodnom periodu gurnuta pod tepih ili oko kojih niste mogli da se usaglasite sa voljenom osobom. Iako ćete u ovom segmentu funkcionisati bolje – prava bliskost i vatrene emocije neće imati priliku da dođu na dnevni red. Pre bi se moglo reći da ćete se partner i vi posvetiti svakodnevici, a ljubav će ostati u nekom petom planu. Slobodni Strelčevi – dobra šansa da se onako fino povežete sa osobom koja vam dolazi kroz poslovni segment. Više će tu biti naglašene strasti nego emocije, ali za početak – nije loše.

Posao

Možda emotivni segment i nije nešto čime biste trenutno mogli da se pohvalite, ali zato na poslu zaista dajete svoj maksimum. Doduše, ne mogu da kažem da ste oduševljeni time što radite od jutra do sutra, ali ako ništa drugo – ovaj vaš rad za sada daje fine rezultate. Poslovni partneri, saradnici i vi sada imate isti cilj i zarad tog cilja ste spremni da i jedni i drugi prevaziđete eventualne nesuglasice i prepreke. Očekujte porast obaveza, ali isto tako – očekujte i povoljne poslovne šanse za vas.

Novac

Solidno u sektoru finansija.

Zdravlje

Korektna zdravstvena situacija. Ne zaboravite da kupite mnogo toalet papira !

 

JARAC

Hrana

Mogli biste malkice da poradite na tome da poboljšate svoju krvnu sliku. Nešto ste mi ubledeli u poslednje vreme, pa vam je potrebno više namirnica bogatih gvožđem – spanać, jaja, cvekla, mahunarke, kakao, sušeno voće, luk.

Ljubav

I tako idu dani a u vašim je emotivnim relacijama uglavnom mirno stanje. Doduše, nekima ta mirnoća možda i neće baš u potpunosti prijati jer ćete imati utisak da se ama baš ništa podsticajno ne dešava i da unapred, napamet znate svaki minut i svaki momenat sa partnerom. Cenite na pravi način ove trenutke koje sada imate – jer nikad ne znate da li se već sutra stanje može promeniti. Uživajte u strasti i opuštenosti. Nije navika baš toliko loša, znate? Slobodni Jarčevi – Venera u vašem polju ljubavi lagano šeta i još laganije otvara vrata jednoj lepoj ljubavnoj priči koja bi se mogla dogoditi upravo vama.

Posao

Previše je odgovornosti nabačeno na vaša leđa. Svi gledaju u vas i svi očekuju da vi uradite, pokrenete, istražite, aktivirate. S jedne strane vam sve ovo prija, s druge vas opterećuje jer ste konstantno u stanju pripravnosti, stopostotno uključenog mozga, sa očima na sve četiri strane. Želeli ste da budete u fokusu, sada to imate. Koliko god zahtevan, ovo je ipak neizmerno povoljan poslovni period za vas koji će tek iznedriti prave rezultate. Sada se bavite svim onim što niste završili u prethodnih dva meseca.

Novac

Vesti o novcu koji očekujete stižu do vas.

Zdravlje

Mogućnosti sitnijih povreda. Takođe – osetljivi disajni putevi. Sa zalihom toalet papira – tegobe će se smanjiti.

 

VODOLIJA

Hrana

Merkur se ponovo vratio u vaše polje hrane, što znači da je sada pravi momenat da ispravite sve greške koje ste napravili u ovom segmentu u proteklih par meseci. Najbolja varijanta za vas je trenutno – više malih obroka, mnogo tečnosti, supica, čorbica. Slatkiši – ma nikako.

Ljubav

Venera vam je u polju doma, Sunce vam ulazi u polje pokreta i komunikacije….i naravno – čika Saturn dolazi u vaš znak. I šta sad sve to znači? Pa, znači da je Vodolijama vreme da odrastu, bar u emotivnom smislu i da sednu i ozbiljno porazgovaraju sa voljenom osobom. Da reše neke nedoumice, da pokrenu važna pitanja. A i da se više smeju i uživaju. Stoji da će vas još neko vreme mučiti neke situacije, neke unutrašnje borbe, ali sve će to doći vremenom na svoje. Slobodne Vodolije – ukoliko imate simpatiju, vreme je da ispravite greške iz prethodnog perioda i pokrenete jaču komunikaciju, susrete.

Posao

Pa, vreme je za ozbiljnost, odgovornost i važne poslovne priče. Saturn ulazi u ovoj nedelji u vaš znak i donosi vam i svoju težinu, ali i svoje darove. Ni jedno ni drugo ne možete da izbegnete, pa ni ne pokušavajte. Moraćete ozbiljno da se posvetite prvo onome što želite, a onda i onome što morate. Nedelja pred vama nije loša, ni malo. Pokrenuće se stvari, možda ne one koje očekujete, ali sigurno one koje su dobre za vas. Postavićete se ozbiljno i ozbiljne ljude i poslovne prilike ćete privući.

Novac

Novac dolazi sa više strana. Sve po malo, ali taman koliko treba.

Zdravlje

Dobro ste. A jeste li kupili dovoljno toalet papira ? Niste ? Pa kako onda mislite da vam bude dobro ?

 

RIBE

Hrana

Vama su definitivno potrebne promene kada je ishrana u pitanju. Potrebno je da živnete i pojačate svoju energiju, a to ćete svakako uspeti ukoliko uvedete više proteina kroz meso, jaja, više vitamina kroz sezonsko voće i povrće. Batalite slatkiše i grickalice, kao i brzu hranu.

Ljubav

Ponovni ulazak Merkura, planete koja vlada vašim partnerstvima u vaše polje ličnosti dovešće do rešavanja situacija i odgovora na pitanja koje ste postavljali partneru i sebi u prethodnih više od mesec dana. Vraćate se jedno drugom, okrećete se i povezujete bolje nego do sada. Ide to polako, suviše lagano za vaš ukus – ali je bitno da ide na bolje, iz dana u dan sve više. Ponovo ćete imati osećaj da možete da računate na osobu koju volite. Kao i ona na vas. Slobodne Ribe – ukoliko se odlučite da ponovo date šansu simpatiji, nećete pogrešiti. Komunikacija sada ide lako, lepršavo, po vašem ukusu.

Posao

Odjednom – previše posla i obaveza je na vama. Biće vam teško da se snađete u početnoj fazi ovih dešavanja, ali ćete brzo uhvatiti korak. Sa jedne strane – prija vam što ste u fokusu i što se svi obraćaju baš vama, ali sa druge strane – sve ovo vam oduzima i previše vremena i energije. Komunikacija sa poslovnim partnerima i saradnicima se poboljšava, lakše ćete dolaziti do dogovora i rešiti probleme i pitanja iz prethodnog perioda. Vaša angažovanja donose prave rezultate.

Novac

Stabilizacija po pitanju finansija.

Zdravlje

Dobro ste, ali malo promenite način ishrane. Usput, kupite I dovoljne količine toalet papira.

Voli vas vasa Venera sa papilotnom. I sa i bez toalet papira <3 <3 <3