Prilično nepriličan dan
Kaži mi, kaži...

Prilično nepriličan dan

Ako za vikend niste bili u nekom dramatičnom raspoloženju, onda molim vas – nemojte preskočiti ovaj ponedeljak! Posle će svi koje poznajete da pričaju da su se nervirali iz ovog ili onog razloga, a vi ćete stajati po strani i ćutati, jer nećete moći da se priključite horu žalopojki! Ako vam se ne namesti prilika za problem, izvolite – potrudite se pa ga napravite sami sebi! Sve se može, kad se hoće!

Evo, pogledajte koliko je ovaj dan lep i koliko pruža odličnih mogućnosti za huktanje, za kolutanje očima, za spominjanje bliže i dalje familije nekim ljudima, za onu čuvenu rečenicu – „šta sam ja Bogu zgrešio, pa mi se dešavaju ovakve stvari (kakve – to ubacite sami, po želji)…. Dan kao stvoren za razvlačenje živaca, za čuđenje čudom šta vas je snašlo,dan sa toliko lepih šansi da kažete pogrešnu stvar u pogrešno vreme, da uradite baš ono što ne biste trebali nikako, da iznervirate baš one koji su vam iz ovog ili onog razloga važni…..E, ako vam pored ovoliko mogućnosti dan prođe normalno, onda ja ne znam šta da vam kažem, osim – ma stvarno! Toliko prilika, a vi ništa! Ccccc….

Dakle, dan u kojem neka drama viri iza ćoška i samo čeka da iskoči i da vam kaže – uja! Tu sam! Mesec se smestio u Škorpiju, već je maltene pun, pravi tokom ovog dana neke „divne“ aspekte sa Merkurom koji je i sam u budi-Bog-s-nama poziciji i ako zaista mislite da ovaj dan prođete u nekom opuštenom fazonu, onda otvorite četvore oči! Bez šale sada – treba ovde voditi računa šta se priča i šta se radi, kakve se odluke donose, šta se potpisuje, kako se hoda, kako se vozi, treba uključiti svih pet čula, a može i ono šesto…Kad smo već kod toga, ako ste u mogućnosti, otvorite širom i ono treće oko, neće da se baci!!

I naravno – uživajte u ovom ponedeljku!

p.s. – za utehu – sve ono što se danas dogodi a baš vam se i ne dopada – kratkog je daha, i pre ili kasnije shvatićete da vam je donelo dobro! Neki put da bismo poleteli, neophodno je da dobijemo šut u pozadinu 😉

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3

2 Komentara