Kaži mi, kaži...

PROGNOZA PO CIGANSKIM KARTAMA 18.-24.6.2018.

DETE – LJUBAVNIK – PORUKA – SREĆA – SMRT – DAR

 

Kakve se god prepreke mogle postaviti tokom ove sedmice (a moraju, jer kombinacija karata Poruka – Smrt baš govori o tome da ćemo se suočavati sa teškoćama), ipak je ovo period koji je izvrstan za sve ono novo što želite da otpočnete. To može biti nov način poslovanja, to može biti početak na novom radnom mestu, to može biti čak i privatni posao koji pokrećete, to može biti i nova emotivna priča, ili pak postavljanje na nove osnove postojećih odnosa….

Dakle, ova nedelja TRAŽI da uradimo nešto. Nešto drugačije, nešto novo, nešto o čemu smo možda dugo razmišljali, NEŠTO! Kao da nas karte „gurkaju“ i tvrde – ne boj se suočavanja sa preprekama, ne boj se teškoća, ne boj se sporosti kada ti želiš brzo, niti brzine kada ti je potrebno nešto natenane….Ovo su dani kada će ono što se pokrene zaživeti, i ne samo to – neki od ovih početaka jesu sudbinski i definitivno je da nas vode….ma ko zna gde, tamo gde bismo trebali da budemo!

Kada ostavimo po strani te novitete i usmerimo se samo na poslovni segment, onda vidimo da će biti prisutna jedna jaka i podsticajna energija. No, sve ono što je toliko snažno, ima i onu svoju negativnu stranu – pa posebno u komunikaciji sa drugima moramo biti nešto oprezniji. Uvek se treba setiti onoga što vam je istinski važno i ponekad se „ujesti“ za jezik. Jer, reči su kao ptice – lete….a jednom kada izlete ne možemo ih više povući….Po pitanju novca, hajde polako, hajde lagano….Ima dobrih predispozicija za zaradu, ali novac je tako lako potrošiti tokom ovih dana! Te treba mi ovo, te treba mi ono….i dok dlanom o dlan – novčanik prazan! Apetiti su veliki ove sedmice, pa će nam sve biti neophodno, da moramo kupiti koliko odmah!

Apetiti se i po pitanju hrane pojačavaju, i to oho-ho! Pogotovo nas mame slatkiši, ali generalno gledano – sve će nam biti slatko da smažemo! Em što to za našu liniju baš i nije prava stvar, em što bi oni koji imaju problem sa holesterolom, šećerom i krvnim sudovima posebno trebali da imaju meru! I ne samo to – nego da prošetaju do lekara na neku kontrolicu, čisto onako – reda radi, za svaki slučaj. Vreme nam neće prijati, kod nekoga stoje problemi sa pritiskom, ali generalno gledano – svi hronični bolesnici bi mogli imati pojačane tegobe….

Što se ljubavi tiče, oni koji su u vezama i brakovima – OPREZ! Karta Smrti upozorava da neki odnosi mogu otići pa – pa…..Uglavnom će razlog biti neka treća osoba, ili će partneri jedno drugom spočitavati manjak vremena, prisustva, poštovanja. Doduše, negde će i novac praviti problem….No, ključ je, kao i uvek – komunikacija. Pošto smo rekli već da komunikacija može biti problematična tokom ovog perioda, jedino bih mogla da vam preporučim da se potrudite da svaku teškoću prevaziđete otvorenim i iskrenim razgovorom….možda to neće biti baš lako, ali probajte….Oni koji su usamljeni….ju,ju,juuuuu! Pa svašta ovde ima! Te nekih sudbinskih susreta, te malo vraćanja u prošlost, te gomile novih poznanstava, te potrebe da se uživa, te jake hemije…i tako dalje, i tako dalje….Možda vam baš ove nedelje „naleti“ neko u koga ćete se zaljubiti preko glave….Još ako bi ta osoba bila slobodna, to bi bilo još bolje…jel da? A šta ćemo ako je zauzeta? Pa ništa, vi razmislite, pa odlučite….

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3

  • originalni tekst objavljen na www.facebook.com/mojastrolog/