Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – 02.09.2020.

NEPRIJATELJ – PISMO

Danas nas čeka jedan ujedno divan i krš dan. Kako bre ova sreda može biti i jedno i drugo? Pa verovali ili ne – može joj se, pa može.

Zašto krš? Pa, zato što nas danas može iz potaje „napasti“ nešto. Nešto što smo potiskivali, nešto što smo gurali pod tepih, nešto što smo se pravili da ne postoji ili jednostavno – nismo želeli da vidimo, da na to obratimo pažnju. Verovali ili ne, danas nas mogu napadati čak i sopstvene misli. Jer, ono što je bilo u mraku, nagurano negde u budžak danas počinje da promalja glavu – to je ta karta Neprijatelja, taj atak iz tame nečega što dugo čuči i čeka svoj trenutak da izađe. Pa tako na primer danas možemo čuti informacije koje nam ni malo nisu prijatne, koje smo negde intuitivno osećali da će doći ali smo zatvarali oči i nadali se da ipak neće. Danas možemo saznati istine koje nam nisu ugodne. Danas možemo izgovoriti reči koje smo prećutkivali, ali isto tako – može nam biti rečeno nešto što je druga strana dugo držala unutar sebe.

Zašto divan? Pa zato što se može desiti sve ovo gore napisano, ali u totalno pozitivnom kontekstu. Pa tako možete saznati nešto što je skrivano od vas, a što će vas sada oduševiti, obradovati. Mogu se otvoriti vrata koja su dugo bila zatvorena. Možemo konačno otkriti neke istine za kojima smo čeznuli, a koje nam svojim dolaskom donose smirenje. Reči koje drugima izreknemo ili koje oni izreknu nama doneće mir u duši i spokoj.

E sad….koja će nas strana potrefiti danas? Hmmm…..realno gledano – verovatno i jedna i druga. Retki će biti oni koji će dobiti samo krš, a još ređi oni koji će dobiti samo divnoću. Verovatno ćemo u nekim segmentima proći dobro, a u drugim totalno loše. Jer ipak, ovo jeste dan ogromnih oscilacija i pomalo sudbinskog uticaja – to je ta karta Pismo koja donosi sudbinske događaje.

Budite dobro. Ja vam od srca želim da vas ova divnoća preplavi, a da ove krševe preskočite, zaobiđete. Srećno danas!!!!!

 

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3