Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – ČETVRTAK 01.07.2021.

NEPRIJATELJ – OFICIR

I zvanično smo na sredini ove godine….godine u koju smo ušli kroz kvadrat Marsa i Saturna (aspekt koji predstavlja udarac, lomljenje, surovu borbu), izaći ćemo iz ove godine kroz kvadrat Marsa i Saturna a danas – verovali ili ne – imamo tačnu opoziciju Marsa i Saturna. I prva karta koja je izašla je Neprijatelj – karta koja u sebi nosi Marsa i Saturna. I neka mi neko posle kaže da slučajnosti postoje – ono što nama izgleda kao slučajnost u stvari ima iza sebe million i jedan uzrok koji nas je doveo baš do tačke u kojoj smo.

Mars želi napred i samo napred, Saturn to ne dozvoljava. Jer, ne može se ići napred ako se nije rešilo ono što pokušavamo da ostavimo iza sebe, ne može se pobeći sa „mesta zločina“ – jer odgovornost mora da postoji.

I ako ovih dana trpite napetost i tenziju (a po nekom pitanju je trpite – nevezano da li je to kroz posao, finansije, zdravlje, ljubav, odnose sa drugima, nije bitno da li je ona mentalna ili fizička) situacija vam pokazuje da nešto dugo vremena niste rešavali, da ste bežali od toga ili izbegavali da se sa time suočite.

Svaki je dan dan za rešavanje, suočavanje – ali postoje dani u kojima je to ipak na neki način lakše. E baš danas je jedan od takvih dana. Jer, karta Oficir koja stoji iza Neprijatelja i još gleda direktno u njega (u fazonu – da, vidim problem i spreman sam da se suočim sa njim) jeste karta snage, prihvatanja odgovornosti i naravno – dejstva u pravo vreme i na pravom mestu.

Zato danas – povucite potez za koji znate da će voditi ka rešenju. I uopšte nije važno da li će taj potez momentalno doneti rešenje (više je verovatno da neće) ali ćete iskoristiti izuzetno dobar trenutak da POKRENETE REŠAVANJE i samim tim – i svoje oslobađanje od problema u narednom periodu.

Generalno gledano – dan donosi komplikacije svih vrsta. I ono što ne može da se zakomplikuje će se zamrsiti. Ali isto tako dan donosi i našu volju i rešenost da iskomplikovano otkomplikujemo. I možemo uspeti u tome.

Energija koja je prikazana u kartama je užasno jaka – zato danas ni na koji način nemojte da se PREFORSIRATE u bilo čemu. Jer ovo su karte povreda svake vrste, napetosti u telu koja može rezultovati čak i potrebom da potražimo lekarsku pomoć.

Budite dobro. Rešavajte, pokrenite, ne čekajte da se reši samo – potrebna je vaša inicijativa – baš danas! Srećno!!!!

 

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3