Kaži mi, kaži...

Karte dana – četvrtak 18.06.2020.

SUDIJA – OFICIR
Prvenstveno, ove su karte dobre za sve ono što se vezuje za materijalni, poslovni plan. Jer, dan je dobar za organizovanost, za fokusiranost, za odluke koje donosimo na konto praktičnosti i razuma, a ne na konto ustalasanih osećanja i ego tripova.

Danas možemo da se posvetimo onome što je zaista bitno i napravimo ili korenite promene ili nove početke. Doduše, postoji uslov – ti novi počeci moraju biti zasnovani na starim „korenima“ – u smislu da se vraćamo starim poslovima, bivšim saradnicima ili onome oko čega smo se dugo trudili a do sada nismo mogli da pokrenemo.

Takodje, danas je dan da rešimo neke poslovne, pravne ili legalne zavrzlame – nešto što vučemo minimum nedelju dana a maksimum godinu unazad. To može biti sitnica, kao što je na primer – odlazak u banku da ispravimo neki naš ili njihov propust……a može biti i krupnija stvar, kao što je – razgovor, dogovor sa nadređenima o poziciji, radnom mestu, napredovanju, povišici i tako dalje…..

U suštini, svako ima nešto što danas može rešiti a što mu je do sada bilo „na čekanju“. Iako su karte više poslovne nego emotivne, sve ovo bismo mogli primeniti i na ljubavni plan. Dakle, rešenja za more biti ustalasane partnerske odnose postoje, ali opet naravno sa preduslovom – nema dranja, raspravljanja, svađanja, gađanja tanjirima i čašama i ega – stvari se danas rešavaju samo hladnom glavom, korektnošću i spremnošću da se sasluša ali i zaista ČUJE druga strana i njeni argumenti.

Slobodnjaci – ako vas misli i srce danas vuku prema nekoj osobi, bilo da je ona iz prošlosti ili tek upala u vaš život – pa, više je nego izvesno da to tako treba da bude i jeste vreme da povučete potez prema njoj.

Generalno gledano, obema kartama vlada Sunce, dodatno kartom Sudija Saturn i kartom Oficira Mars. Suština je – danas treba sebe i svoje želje i namere staviti u prvi plan, ali samo ako smo spremni da to uradimo na korektan i ispravan način ne nipodaštavajući osobu koja je preko puta nas. U suprotnom – itekako može doći do sukoba dva ega, do rasprava i tenzičnih momenata. Danas hladna glava i mirno srce vode putem koji je pravi. Bes i tenzija – urušavaju i vraćaju nas korak unazad.

Danas u nama postoji ogromna snaga. Ukoliko je precizno usmerimo – uspećemo!!! Budite dobro, srećni bili!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3