Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 06.11.2020.

VERNOST – GUBITAK

A kroz ovaj dan hodite polako. Kombinacija karata koje su izašle pokazuje energije koje se teško usaglašavaju i oko nas i u nama. Želimo na jednu stranu, događaji nas vuku na drugu. Teramo misli u pravcu u kojem mi hoćemo, a sentimentalnost i prošlost nas kuckaju po ramenu i podsećaju na sebe.

Boluckaju stare rane, žigaju stari ožiljci, osećamo se nesigurno, nespokojno, izgubljeno, osetljivost tela i duše je pojačana što se sve može manifestovati i kroz fizičke probleme – najpre kroz bol i nelagodu u stomaku. Danas teško varimo sve – i hranu i misli i osećaje i događaje….

Ovog petka – teško prilagođavanje okolnostima. Kao da ništa od onoga što želimo, za čim suštinski težimo ne možemo dobiti, kao da nas svi pokušaji ostavljaju nezadovoljnim i praznih ruku.

Vodite računa o dogovorima koje sklapate ovog dana, početni momenat može biti dobar ali će na duži rok sve mane i nedostaci izaći na videlo. U svim vrstama odnosa danas su mogući prekidi, problemi, ustalasanost. Nismo u skladu ni sami sa sobom, a kamoli sa drugima. Baš iz tog razloga – vrlo je verovatno da danas ne možemo definisati ništa, ne možemo izvući ono što želimo – zato i ne treba insistirati na tome. Niti vi donosite konkretne odluke niti to tražite od drugih, ne tražite jasne i precizne odgovore – ne možete ih sami sebi dati, a druga strana tek to nije u mogućnosti da uradi.

Danas pokušajte da balansirate, da sagledate ne samo svoje želje i potrebe, već i želje i potrebe druge strane. Sačekajte. Doći će bolji trenuci – danas to definitivno nisu.

Ovo je fizički i mentalno naporan dan. Nema konkretnog smera, nema putokaza, ne vidi se svetlo na kraju tunela. Ono što možete da uradite jeste da svoje snage i energiju usmerite na zahtevne obaveze i zadatke. Time ćete „utišati“ nespokoje.

Budite dobro. Srećni bili!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3