Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 03.11.2020.

PISMO – NEŠTO NOVCA

Planeta Merkur je vladar obe karte, potencirajući danas na rečima, mislima, pokretu, dešavanjima. No, različite uticaje donosi – na karti Pismo to je „sve može lako!“ a na karti Nešto novca – „ne može nikako, a ako i može – onda može samo malkice!“

Tako će nam danas neke situacije i dešavanja teći bez ikakvih problema, sve ćemo završavati očas posla i bez ulaganja velike količine energije. No, u drugim situacijama i dešavanjima ćemo se zakucavati, saplitati, nailaziti na gomilu prepreka i biti srećni ako i pored svega ovoga uspemo da izguramo i završimo makar nešto.

Mora da nas potrefi i jedno i drugo, jer jednostavno rečeno – takav nam je dan – nešto mora lagano, a nešto mora otežano. I naše misli će isto šaltati – čas ćemo biti radosni i veseli kao deca, puni duha, entuzijazma i pozitive a čas ćemo biti skloni da sa mračne strane posmatramo sve što se dešava oko nas i u nama. Danas smo čas optimisti, čas pesimisti – ne možemo i ne uspevamo da uhvatimo samo jedan pravac, pa Bog.

I u fizičkom smislu je apsolutno ista situacija. Umor pa puni snage i obrnuto. Najbolje bi bilo naći neku zlatnu sredinu, jel da – tako da mogu da savetujem da kada vas savlada manjak entuzijazma i osećate da su vam duša i telo umorni – e baš tada prošetate, napunite pluća svežim vazduhom, napojite oči jesenjim lepotama koje su oko nas. Ili meditirajte, lečite dušu na ovaj način – lepe energije jesu prisutne u ovom danu oko nas, samo im treba otvoriti vrata i pozvati ih.

Danas ono što vam se otvara – grabite, rešavajte, sređujte, uživajte. Ono što se ne otvara ili ono što koči – pokušajte, dajte sve od sebe da završite i obavite, ali ako ne ide – pa šta da se radi, ići će neki drugi put, danas mu nije vreme.

Pošto nam je lepa i podsticajna energija karte Pismo danas ipak na prvom mestu, onda hajmo da se potrudimo da na vedriji način koračamo kroz ovaj dan, da i sebi i onima koji su oko nas poklonimo svoje vreme, pažnju, ljubav, osmeh. Vratiće nam se i uzvratiće. Uvek se vrati – možda ne od osobe ili situacije kojoj se dajemo, ali se vrati.

Danas olakšavajte svoju dušu, skidajte terete sa nje i učinite ovaj dan dobrim!Srećni bili!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3