Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 14.05.2021.

SUDIJA – NADA

Pošto se karta Nada svaki čas ugurava u dnevna otvaranja, kad sam je jutros opet, po ko zna koji put izvukla stvarno sam u trenutku htela da je izbacim u varijanti – hajd ti lepo budi malo na ledu, pusti da druge karte dođu do izražaja! A onda sam se setila – oooooooooo pa čika Jupiter je ušao u znak Ribaaa…..

I eto Nade, njegove potpune i kompletne predstavnice da nagovesti da nam je počeo jedan drugačiji period, a pošto ta ista gospodja Nada gleda na Sudiju koji donosi balans i ravnotežu, onda možemo da kažemo da je pred nama jedno stabilnije vremeeee……

No, iz razloga što Nada ume jel da malkicko da preuveliča i da vidi i ono čega nema i da su joj očekivanja OVOLIKA, ja bih vama lepo i vrlo racionalno rekla – nemojte mnogo da tripujete da će sad sve da dođe na svoje mesto i da će se samo od sebe posložiti baš onako kako nama odgovara i kako bismo mi to voleli…..

Da, stoji da će taj Jupiter u Ribama, prikazan kartom Nada u ovom dnevnom otvaranju – zaista doneti bolju energiju, mnogobrojne prilike, da će doneti da se dižemo i da smo stabilniji – skoro dva i po meseca će biti u znaku Riba, pa izvolte – koristite njegove benefite. Rešavajte ono što vas žulja i što vam dušu talasa jer ovaj Jupiter je najpre dobar baš za tu dušu – da pronađe svoj put i svoj mir.

Iako bi simbolično, tranzit Jupitera kroz znak Riba bio predstavljen rečenicom – Ko u čuda veruje, taj čuda i stvara – morala bih da kažem da to baš i nije tačno i da bi pre važila nešto drugačija fraza – Ko u čuda veruje, na njima radi i daje kompletno sebe u njih – mož da se desi i da mu se ostvare. Što bi se reklo – otvoriće vam se MOŽDA vrata ako budete kuckali na njih, a ako kuckanje ne pomogne – pokušajte sa metalnom šipkom. Mnogo je verovatnije da će onda popustiti. A ako ni tada neće – e onda vas Jupiter u Ribama ignoriše dibidus. Niste njegov tip.

A danas? E danas možemo imati nalet optimizma. To može biti vrlo realan nalet – zato što smo uradili nešto baš kako treba, zato što smo doneli pravu odluku, zato što smo povukli pravi potez. A može biti i zato što vidimo da se nešto što nam je od važnost pokrenulo na bolje.

Dan je skroz ok i trebao bi da nam donese korektne kontakte sa drugima i dobru energiju.

Budite dobro. Hajd da vidimo kako će ovaj čika Jupiter da nas čupa iz bunara u kojem smo…..Srećno!!!!

 

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3