Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 12.05.2021.

NADA – SREĆA

Prvi deo dana obeležen kartom Nada donosi oscilacije raspoloženja, mentalna kolebanja, donosi jake unutrašnje razgovore, zaboravnost, u nekim slučajevima osećaj vrtenja u krug i nemogućnost pronalaženja rešenja za trenutnu situaciju. U jednom trenutku neka blaga tuga ili seta, u drugom optimizam, vera i naravno – nada. U nekom realnom, praktičnom smislu – prosto rečeno – u prvom delu dana bićemo mutnjikavo raspoloženi. Sve može da se odvija nekim svojim normalnim tokom, ali jednostavno – bićemo energetski polovični, zamišljeni, sa ne bajnom koncentracijom i fokusiranošću na ono što radimo.

Drugi deo dana obeležava karta Sreća koja je dosta stabilnija. U prevodu – mi, naše raspoloženje, energija i naravno – sve ono što je oko nas – trebalo bi da krene jednom uzlaznom linijom.

Kako bismo mogli zajedno da protumačimo ove dve karte? Na primer – u prvom delu dana ćemo malo lutati, dok ćemo u popodnevnim i večernjim satima biti više usmereni na ono što volimo, želimo, što nas interesuje.

U prvom delu dana možemo voditi unutrašnje monologe, dogovarati se sa sobom šta da uradimo po nekom pitanju – dok od drugog dela dana imamo otvoren put da zaključke koje smo doneli počnemo da primenjujemo, da radimo i delamo u smeru koji želimo. Isto tako – u prvom delu dana nam se mnogo toga može činiti nedefinisano ili kao da je daleko od nas, da nam nije na dohvat ruke – dok u drugom delu dana već možemo imati pravi smer i doneti odluke u kom pravcu ćemo se pokrenuti. Prvi deo dana nosi misli, drugi dela.

Jer, mlad Mesec u popodnevnim satima prelazi u znak Blizanaca – znak koji govori o rečima, pokretu, informacijama. Njegov prolazak kroz ovaj znak u narednih par dana pokrenuće mnogo toga što nam je od važnosti. I mi ćemo se pokrenuti. I vreme je bilo, zar ne?

Budite dobro, srećno danas!!!!!

 

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3