Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 23.10.2020.

PISMO – SMRT
Znate kako se kaže – nemoj jadikovati nad sitnim problemima, da ne bi sudbina počela da te teši krupnim? Sve problemčiće danas shvatite kao jednu od sasvim normalnih stvari u životu – neki su dani mirni i opušteni, ali postoje i oni u kojima moramo da se borimo sa raznoraznim situacijama i ulažemo veliku energiju u to.

Dan je miran, a nemiran. Spor a brz. Dosadan a buran, tih a glasan. Danas idemo iz krajnosti u krajnost, a oscilacije u osećanjima i događanjima će biti prenaglašene.

Neko će se danas povući u sebe, osamiti se i dumati svoje misli ili zabiti glavu u posao i obaveze i truditi se da sve što mu je bitno privede kraju. Neko će sopstvene frustracije izbacivati na druge, tražeći partnera za kavgu i raspravu. Od ovih potonjih se sklanjajte, a vi sami nemojte biti takvi!

Svađe i tenzija mogu nas uvesti u početak kraja – emotivnih odnosa, prijateljstava, poslovnih saradnji. Merite i odmerite ono što govorite. Danas reči imaju vanrednu snagu, njima možemo povrediti ali i biti povređeni. Isto tako – danas se bakćemo papirologijom, dokumentacijom, ugovorima, hartijama od vrednosti – nešto od ovoga možemo završiti, ali se isto tako možemo suočiti sa tim da nešto neće proći, pa Bog.

Danas je naglašena isključivost, pritisak, posesivnost, ljubomora, ali i potreba da neke stvari koje su nam skrivene otkrijemo, da se suočimo sa istinama. No, isto tako – dan je dobar i za nove početke – ali ne bilo koje, već one koje smo duuuuuugo čekali, dugo ulagali snagu, volju i energiju u njih.

Karta Smrt jeste karta prekida, ali je istovremeno i karta onoga što je namenjeno, zapisano, karta transformacije i novog životnog pravca, novog početka.

Da, naravno – ovo su i karte koje govore o početku vladavine znaka Škorpije. Spremite se na mesec dana velikog čišćenja, otkrivanja skrivenog, dubokih uvida, spremite se na najintenzivniji i najdramatičniji period u ovoj godini.

Drage moje Škorpije, srećno nam naše vreme! A vi ostali – budite dobro!!!!

Voli vas vaša škorpionska Venera sa papilotnom <3 <3 <3